Webshop Tom-Cat: voor elke meervalvisser de juiste Black Cat hengel


03 december 2018 | Redactie

Bij meervalspecialist Tom-Cat, de webwinkel met een uitgebreide selectie aan merken en specialistische meervalproducten, heb je een ruime keuze aan meervalhengels. In Nederland is het meervalvissen vanaf de kant goed te doen met een stevige hengel  tegen de 300 cm en een aasmontage voor een dode vis of een tros wormen of de boeienmontage. Het merk Black Cat heeft er verschillende in die categorie.

 

Black Cat prostaffer Bjorn Jansen met een prachtige Nederlandse meerval...

 

Black Cat

Sportvissers die op meerval uit zijn, komen zowel uit de roofviswereld als de karperwereld. Die laatsten werken vaan vanaf de kant met hun karper set-up, terwijl de roofvissers wat vaker vanuit de boot of de bellyboot opereren met spinhengels of verticaalhengels. Vis je vanaf de kant op meerval, dan kun je vertrouwen op meerdere uitvoeringen van het merk Black Cat, een submerk van Zebco.

 

The Bank...

 

The Bank

The Bank is een speciale meervalhengel van Black Cat in een gelimiteerde oplage, die samen met topvisser Stefan Seuß werd ontwikkeld uit de beste materialen. De tweedelige stok heeft een lengte van 290 cm en een werpgewichtbereik van 200 tot 400 gram. Deze alleskunner voor de kantvisserij en is uitsluitend gebouwd met de beste materialen. Een tijdloos zwart ontwerp op een blank met een parabolische buiging.

 

Freestyle...

 

 

De Freestyle kent meerdere uitvoeringen...

 

Freestyle

Een andere Black Cat voor de kantvisser is de Freestyle. De Freestyle is er in 280 en 300 cm voor een werpgewicht tot 400 gram. De hengels met het kenmerkende gele Black Cat design, is er in een vernieuwde versie met een blank van Duralfiber materialen. De hengels zijn tevens versterkt met

Big Game Seaguide geleideogen en een Fuji DPHS molenhouder. Ook is er een Freestyle DF met een Alps reelhouder en een 300-400 werpgewicht. De bijzondere ‘uptide’ verdeling van de twee delen zorgt voor een parabolische actie die vergelijkbaar is met de actie van een ééndelige hengel.

 

 

Een Buster gaat geen enkele vis uit de weg, vraag maar aan Stefan Seuß ...

 

Battle Cat Buster

Tenslotte aandacht voor een derde Black Cat kanthengel, en wel eentje met een cult-status omdat geen enkele andere hengel meer meervallen van boven de 100 kilogram heeft bedwongen dan de Battle Cat Buster. Deze 280 en 300 cm lange Buster blinkt uit met een perfecte balans tussen kracht en parabolische actie. Hij is afgebouwd met Big Game geleideogen en een Fuji reelhouder. Een universele hengel voor de meervalvisser met een maximaal werpgewicht van 500 gram en een zeer goed eigen gewicht van 493 gram op 280 cm. Met deze Battle Cat Buster kun je elke monstermeerval bedwingen.

 

Cult-status voor de Buster...

 

Tom-Cat

Meer weten over de Black Cat hengels, bekijk de nieuwe catalogus van Black Cat en kijk natuurlijk even goed in het aanbod van Tom-Cat, want er gelden soms interessante kortingen!

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.