Op tijd boeken voor je Big Game Ebro vakantie


07 december 2018 | Redactie

De boekingen voor 2019 bij Big Game Ebro zijn weer op gang te komen en daarom even de reminder om er op tijd bij te zijn voor de drukke periodes tijdens vakantiedagen volgend jaar. Het recept is bekend: een week knallen langs de Ebro en kanjers van meervallen vangen. Een uitstapje naar de Spaanse snoekbaarzen of mooie rivierkarpers tussendoor is een aanrader.

 

Ga jij in 2019 met je vangst deze 238 cm lange meerval voorbij?

 

Meerval

Ja, kijk nog maar eens door het raam naar de druilerige regen en weet dat het langs de winterse Ebro vandaag weer een zonnige 16 graden is. Nu weet iedereen dat goed weer nergens ter wereld een garantie is, maar langs de Ebro is de kans daarop natuurlijk erg groot. Afgaande op de vangsten van dit jaar maak je nergens anders zoveel kans op een meerval die de tweemetergrens passeert als langs de Ebro.

 

 

Krijg geen spijt, boek op tijd...

 

Onvergetelijk

De service bij Big Game Ebro is ouderwets prima. De crew cijfert zich weg om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen met alle faciliteiten aan accommodatie, catering, slaapgelegenheid en (naar wens) volledige visbegeleiding. Dankzij de nieuwe haal- en brengservice kan Big Game Ebro je tevens van het vliegveld ophalen en na je vistrip weer netjes terugbrengen.

 

 

Leuke afwisseling: een dagje op de karper of de snoekbaars...

 

Reserveren

Trek je agenda en mail of bel Big Game Ebro voor een reservering in 2019, zodat je niet naast de pot piest, want gezien de ervaringen en de vangsten zijn er velen die opnieuw hun visvakantie willen boeken en dankzij de mond-tot-mondreclame worden ook weer veel nieuwkomers verwacht.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.