Buitenkans voor Prologic hengelsets bij Wesdijk Hengelsport


09 december 2018 | Redactie

Veel hengels van het sterke merk Prologic zijn momenteel in meerdere uitvoeringen in de aanbieding bij Wesdijk Hengelsport. Bovendien is dit een unieke gelegenheid om een set aan te schaffen omdat je bij de aanschaf van twee hengels de derde gratis krijgt; oftewel: drie halen, twee betalen. En dat bovenop de verlaagde actieprijs.

 

Ook voor de C3 Ras Evolutive Carp geldt: drie halen, twee betalen...

 

Prologic

De actie geldt voor de types Prologic C2 Natura TS 12 ft/ 2.75 lb; voor de Prologic C3 Ras Evolutive Carp 12 ft/ 3.25 lb; voor de Prologic FTR Karperhengel 3-delig: 12 ft/ 3 lb en voor de Prologic C.O.M Rade Carp Rod: 9 ft/ 3.5 lb. Dit zijn beslist zeer goede hengels waar je jaren mee vooruit komt en die er piekfijn bijstaan in een setje van twee of drie. Heb je er maar twee nodig, dan kun je altijd een deal maken met een vismaat die er ook nog eentje kan gebruiken, en help je Jan Splinter door de winter. Bij sommige van deze hengels krijg je tevens een Rodmate clip cadeau of twee Fox onderlijnen; check hiervoor de webshop.

 

 

De C3 Ras Evolutive...

 

Exclusieve uitvoering

Een voorbeeld: met de aanschaf van de Prologic C2 Natura TS 12 ft/ 2.75 lb heb je niet alleen een set van drie bij aankoop van twee hengels, maar tevens een zeer goede  24T HM Carbon blank waarmee je grote vissen kunt blokken en die speciaal voor de medium longe range werd ontwikkeld. Vanwege de ‘Extreme December Deal’ geldt voor deze hengel: drie halen = twee betalen, bovenop de 35% korting. Idem dito voor de C3 Ras Evolutive Carp 12 ft/ 3.25 lb; deze laatste is een exclusieve uitvoering van de C3 Ras en kreeg een meer parabolische actie dan de andere uit dezelfde C3 Ras serie. De Evolutive heeft een zeer fijne 30 tons HM blank met Fuji DPS Gold reelhouder.

 

De TS uitvoering van de Prologic C2 Natura...

 

Wesdijk Hengelsport

Mogen we nog een laatste tip geven? Kijk je op de homepage van Wesdijk Hengelsport, dan zie je rechts het blokje Aanbiedingen staan. Kijk je hier verder dan vind je liefst 45 pagina’s aan afgeprijsde artikelen. En dit gaat beslist niet om afdankertjes…

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.