Veel voordelen bij Hit & Run Inline systeem


12 december 2018 | Redactie

Het unieke Hit & Run Inline systeem van PB Products koppelt visveiligheid aan gebruiksgemak, snelle registratie en effectiviteit. Dankzij de insert bij het inline-loodsysteem kun je eenvoudig en snel van gewicht wisselen. Marcel Ulje, voorman van PB Products, legt in de onderstaande video het ingenieuze Hit N Run Inline loodsysteem uit.

 

Een visvriendelijk en effectief systeem...

 

PB Products

Het systeem van PB Products is zeer visvriendelijk omdat de karper bij lijnbreuk niet alleen het lood, maar ook de hoofdlijn kwijtraakt. Bij lijnbreuk zwemt de vis dus alleen met de onderlijn in de bek verder. Geen leader, lood of meters hoofdlijn achter ‘m aan waarmee de vis zich vast kan zwemmen met alle gevolgen van dien.

 

Vier uitwisselbare loodgewichten in meerdere kleuren...

 

Insert

Het belangrijkste van Hit & Run systeem is dat de onderlijn niet direct aan de leader of hoofdlijn wordt geknoopt. Dat snel wisselen van loodsysteem kan dankzij de genoemde insert, die precies past op elk van de vier bijbehorende meerkleurige loodgewichten – die in 71, 92, 113 en 135 gram worden uitgebracht.  We noemen hier slechts enkele kenmerken van het systeem; in de video komt alles aan bod en maakt het bewegend beeld alles duidelijk.

 

Klik hieronder om de video te bekijken.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.