Nieuwe Korum Roving kit voor de mobiele sportvisser


21 december 2018 | Redactie

De nieuwe ‘Roving kit’ van Korum is een universeel trio van rugzak, stoeltje en foedraal om licht bepakt mee op pad te gaan naar de waterkant en wat ons betreft zelfs passend bij mobiele sportvissers in bijna elke hengelsportdiscipline. Korum is als merk pionier waar het luggage betreft en staat bekend om zijn ergonomische oplossingen.

 

Een drie-in-een setje voor de mobiele sportvisser...

 

Korum

Ook de Roving kit (roving=struinen/zwerven) is weer zo’n ergonomisch juweeltje. De Korum Roving kit bestaat al wat langer, maar heeft een make-over ondergaan, waarbij de drie afzonderlijke items  nog eens werden vernieuwd. Het stoeltje, een Lightweight Roving Chair, is een lichtgewicht en comfortable model dat je eenvoudig aan de rugzak kunt hangen. Die rugzak moet dan wel de Roving Ruckbag zijn, want dit model is daarvoor speciaal uitgerust.

 

 

 

 

 

Met prima afzonderlijke items als stoeltje, rugzak en hengelfoedraal...

 

 

Roving Sling

De bijbehorende hengelfoedraal is geschikt voor twee hengels en heet 2-Rod Roving Sling. Korum biedt zelfs extra ruimte voor hengels bij zijn foedralen, want aan de buitenzijde kun je nog eens extra zaken als hengels en schepnetstelen opbergen.

 

 

Het stoeltje past naadloos op de rugzak...

 

Rugzakken

Natuurlijk kun je ook eens kijken naar de afzonderlijke items bij Korum, zoals foedralen en rugzakken, want dit is wel een van de specialiteiten van Korum, dat bijvoorbeeld met zijn ITM Rucksacks enkele zeer populaire en praktische items levert.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van de Roving kit

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.