Brolly System en Purple beetmelderset als megadeals bij Wesdijk


25 december 2018 | Redactie

Bij Wesdijk is het weer ‘nieuwe ronde, nieuwe prijzen’, zo lijkt het wel. Maar het moet gezegd: elke keer tovert de hengelsportwinkel uit Barendrecht weer een fantastische aanbieding uit de hoge hoed. Ditmaal aandacht voor een megadeal op een bijzondere Mad Brolly System en een prachtige Prologic SMX Purple beetmelderset.

 

Is het een brolly, een bivvy, of allebei, deze Brolly System Plus...

 

Brolly System Plus

De Mad Brolly System Plus is een ideaal twee-in-een systeem voor de karpervisser die beide opties wil openhouden; een brolly of een bivvy. Dit Brolly System Plus is de oplossing om het gehele jaar inzetbaar te houden. De brolly kun je in de zomer opzetten, terwijl je dezelfde brolly kunt uitbreiden en aankleden wanneer het kouder wordt of slecht weer bij overnachtingen. Ideaal, met uitritsbare voorkant. Deze wordt geleverd inclusief luxe draagtas, haringen en een grondzeil. De afmetingen bedragen 210 x 270 x 145 cm, het gewicht is 6.9 kg. Kijk hier even naar de prijs, die een flinke duikeling heeft gemaakt!

 

 

De Brolly System Plus volledig aangekleed...

 

Purple leds

Dan eentje waar veel karpervissers likkebaardend naar uitkijken; een beetmelderset met heldere ‘purple’ leds. Het gaat om de Prologic SMX Alarm Custom Black WTS Purple; het paradepaardje voor 2018 is nu in prijs gedaald. De set is waterdicht, compact en voorzien van ingebouwde snag-ears. Verkrijgbaar als 2+1, 3+1 of 4+1 set. Met afzonderlijke drop-back led indicatie en afzonderlijke drop-back toon. Ook de 100% waterdichte receiver geeft deze instellingen weer.

 

 

Ze blijven prachtig om te zien, die Purple leds...

 

Of ging je toch liever voor de afgeprijsde Blue set...

 

Blue Edition

Ga je liever voor de Blue editie, dan is deze eveneens beschikbaar als aanbieding, maar dan als 3+1 set. Deze Prologic SMX Alarms WTS Blue Edition 3+1 lijkt natuurlijk als twee druppels water op de hiervoor genoemde Purple set. Ook de Blue set heeft een Silent Mode, nachtverlichting en back-drop led+toon. Een degelijke, goedwerkende beetmelderset van Prologic, die er heel gaaf uitziet, maar dan voor een kelderprijs.

 

Zoek je iets anders? Bekijk dan eerst even de 47 (!) pagina’s met aanbiedingen op de website van Wesdijk!

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.