PB Products Shot-on-the-hook: never change a winning rig


04 januari 2019 | Redactie

Voor een gouwe ouwe kun je altijd aankloppen bij PB Products. Voor menig bewezen onderlijntje, haak of andere laatste-meter-product van dit merk heeft de ervaring en de tijd geleerd dat verbetering nauwelijks mogelijk is. Datzelfde gaat op voor de Tungsten Beads en de kant-en-klare Shot-on-the-Hook rig voor de beste shot-on-the-hook montage.

 

Nog altijd simpel en doeltreffend...

 

In positie

Het kleine druppelvormige Tungsten rubbertje kun je dankzij het taps toelopend gaatje op de haak schuiven. Het zorgt ervoor dat je haak precies in positie staat voor het prikken on de onderlip van de karper in combinatie met een pop-up. Omdat de Tungsten Beads in 0,2 – 0,3 en 0,4 gram uitkomen, kun je altijd de juiste vinden om je haakaas uit te balanceren.

 

 

 

Je pop-up montage uitbalanceren kan perfect met

deze Tungsten Beads of met de kant-en-klare

Shot-on-the-Hook rig van PB Products...

 

 

Shot-on-the-Hook rig

PB Products heeft ook een kant-en-klare Shot-on-the-Hook rig in het assortiment. Deze is geknoopt met het oersterke Jelly Wire en verkrijgbaar in de haakmaten 4, 6 en 8. Op de haakbocht zit de bewuste Tungsten Bead gemonteerd. Deze onderlijn is naast de 25 lb Jelly Wire voorzien van een Speed Swivel 8 in combinatie met een Anti Tangle Sleeve, en Anti Eject hook met gemonteerde Long Shank Aligner. Een uitkomst voor dressuurwateren!

 

Hieronder een video van deze gouwe ouwe van PB Products.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.