Carp Zwolle 2019: de 25e editie die je niet mag missen


09 januari 2019 | Redactie

Op 1, 2 en 3 februari openen de deuren van de IJsselhallen in Zwolle zich voor drie dagen lang karpergeweld tijdens Carp Zwolle. Carp Zwolle wordt voor de 25e keer gehouden, dus alle reden om dit feestje niet te missen als karpervisser. Een feestje met meer dan 16.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen over die drie dagen!

 

Meer dan 140 standhouders...

 

Jubileum

Op de jubileum-karperbeurs vind je zowel stands van de grootste als de kleinste merken. Verdeeld over 20.000 vierkante meter zijn het er meer dan 140. Aan deze stands kun je je laten adviseren door professionele karpervissers en kun je je verlekkeren aan al de nieuwste producten uit ‘karperland’. Natuurlijk worden er ook dit jaar weer meerdere lezingen verzorgd en kun je profiteren van de vele aanbiedingen die te vinden zijn op de beursvloer. Zoals altijd is er ook dit jaar weer meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

 

 

E-tickets

Vanwege het 25 jarig bestaan van CARP ZWOLLE zullen ze alle zeilen bijzetten om er een spetterend feest van te maken. Denk aan verschillende activiteiten, scherpe aanbiedingen en leuke acties. Het moet een feestje worden dat je niet snel zult vergeten. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent en bestel alvast je kaarten online. Niet alleen betaal je dan minder voor je entree, maar je profiteert ook van de vele voordelen van een e-ticket.  

 

 

Honderden flavours om te vergelijken...

 

 

Of verschillende rigs om te knopen...

 

Parkeren

Carp Zwolle 2019 vind plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari van 09:00 tot 17:00 uur. Zondag 3 februari openen ze ook om 9:00 uur maar sluiten ze een uurtje eerder om 16:00. Ga je met de auto, dan kun je voor de deur parkeren. Hiervoor koop je een parkeerkaart bij de IJsselhallen. Deze kost je 10 euro voor de hele dag.

 

Zien we jullie ook in Zwolle? Denk aan je e-ticket en lees verdere details op de website.

 

 

Ga niet in de rij staan voor de kassa en bestel je ticket online...

 

Alvast in de stemming komen? Bekijk dan de trailer hieronder.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.