Prima All Season Sleeping bag van MAD


12 januari 2019 | Redactie

Tijdens zachtere winters kun je het in de bivvy best uithouden als winterse karpervisser. Niet alleen de karpers zijn actiever dan bij vorst, maar je materialen om te overleven hoeven niet al te extreem te zijn. Met een goede all season slaapzak kun je heerlijk slapen. MAD heeft hiervoor een zeer degelijke All Season Sleeping bag.

 

Voor alle seizoenen...

All Season

Belangrijk bij een slaapzak zijn niet alleen de materialen waarmee deze is opgebouwd, maar ook de aanpassingen die zijn verricht om zo weinig mogelijk warmte te laten ontsnappen. MAD heeft er bij de ontwikkeling van de All Season slaapzak bewust voor gekozen om de binnenslaapzak niet aan de binnen-onderzijde met fleece af te zetten, maar van gladder ademend materiaal dat bij het (om)draaien veel prettiger is en meer bewegingsvrijheid biedt.

 

Met gladde binnenzijde aan de rugzijde...

 

Kunstvezels

De All Season is 210 cm lang en 100 cm breed. Op de naden heeft men materiaal gestickt dat warmteverlies tegengaat. De vulling bestaat uit kunstvezels die met siliconen zijn behandeld en langer hun vorm (en dus ook warme lucht) vasthouden. De onderzijde van de slaapzak is van 420D Oxfort Nylon, terwijl de bovenzijde aan de binnenkant met fleece is gevuld en dus met zachtere bekleding afgewerkt.  

 

 

Extreme

Ben je liever ingepakt in een nóg warmere slaapzak die bij flinke vorst ook warm blijft, kijk dan naar de E-Xtreme 5 Seasons slaapzak van MAD, het karpermerk van DAM.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.