Prominenten, demo's en muziek op grootse Hareco Carp Show 19 januari


16 januari 2019 | Redactie

Even dachten we dat Carp Zwolle dit jaar in Sliedrecht zou plaatsvinden, maar dat komt door de grootse aanpak van de Hareco Carp Show die Hareco Hengelsport komende zaterdag 19 januari in de 2100 m² grote allround hengelsportzaak in Sliedrecht houdt. Met live muziek, primeurs, eten en drinken en tal van prominenten en demonstraties moet je als karpervisser beslist even die afslag nemen op de A15 naar de Blankenstraat 4 in Sliedrecht.

 

 

Hareco Carp Show

Hareco heeft kosten noch moeite gespaard om van de Hareco Carp Show aanstaande zaterdag een dijk van een show te maken. Hou je vast: er is gratis eten en drinken, gratis parkeren, gratis toegang, live muziek, veel demonstraties, een voerbotenshow en vele primeurs en nieuwe collecties in de aanloop van het nieuwe karperseizoen.


 

 

Prominenten en lezingen

En dat is nog lang niet alles. Wat dacht je van prominenten als, Alijn Danau, Martin Locke, Frank Warwick, Ardy Veltkamp, Ian Moore, Ed Skillz, Koen Koops, Ronny de Groote, Ferenc van den Vorstenbosch en de teams van Hareco, Ridgemonkey en Solar. In totaal zijn er 25 promotie of demo-teams van alle bekende merken aanwezig in Sliedrecht! Leerzame lezingen zijn er om 11.00 uur van Alijn Danau; om 13.00 uur van Ed Skilz en om 15.00 uur van Frank Warwick.

 

 

 

 

 

Adres: Blankenstraat 4 in Sliedrecht!

 

Primeurs

Enkele primeurs zijn onder meer de nieuwste producten van Grizzly op de Hareco Carp Show en van Sonik de XTractor hengels, die een voorzichtige trend van korte, half-telescopische karperhengels volgen met 9 en 10 voets hengels die een transportlengte van 113 en 125 cm hebben.

 

Wat houdt je nog tegen om zaterdag naar Sliedrecht af te reizen? Dit mag je niet missen, zeker wanneer je deze 40-jarige mega-hengelsportzaak nog nooit van binnen gezien hebt! Houd de Facebook-pagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.