Met de penhengel op karper in VIS TV aflevering 3


18 januari 2019 | Redactie

VIS TV-liefhebbers en karperfanaten kunnen komende zondag 20 januari hun hart ophalen aan een kersvers visavontuur vol kromme hengels. In deze zomerse aflevering struint presentator Marco Kraal samen met specialist Bente Morsch de Noord-Hollandse polder af, op zoek naar karper. Aan het lichte materiaal van het tweetal leveren deze sterke vissen volop sport.

 

Bente heeft een polderkarper gehaakt...

 

Marco en Bente

Het zijn niet alleen de talloze vangsten die het avontuur van aanstaande zondag tot een waar spektakel maken. Ook het decor van deze aflevering draagt aan het kijkplezier bij. Het oer-Hollandse, uitgestrekte weidegebied waar Marco en Bente vissen – vol weteringen, wuivend riet en molens – kan zo op een ansichtkaart. Fans van VIS TV zullen ook deze aflevering voor geen goud willen missen. Kijken dus aanstaande zondag om 9.30 op RTL 7.

 

 

Monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers, en met maden op barbeel. Andere disciplines die nog voorbij komen zijn vissen op baars, feederen en zeebaarzen met kunstaas. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord. 

 

Klik hieronder om een trailer te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.