Wesdijk karperhengeldeals: drie halen, twee betalen


18 januari 2019 | Redactie

Wanneer de wintertijd aanbreekt bij Wesdijk Hengelsport is er misschien aan de waterkant wat minder succes te behalen, maar in de winkel des te meer. De voorbereiding voor een nieuw seizoen vergt de nodige bedenktijd over strategie, materiaal en visstekken. Wie toe is aan een nieuwe set hengels, mag in ieder geval de nieuwste ‘drie halen, twee betalen’ aanbieding bij Wesdijk niet overslaan.

 

Dus jij koopt twee nieuwe Cocoon 2G hengels en krijgt er een derde hengel gratis bij voor de jarige neefje? Het is maar een idee hoor...

 

Je leest het goed. Voor enkele hengels heeft Wesdijk een oogje toegeknepen en mag je voor de prijs van twee hengels er eentje van dezelfde gratis meenemen. De winkel koos voor elk wat wils, in de vorm van een instapper, middenklasser en tophengel. Wie hier samen met wat vismaten creatief mee omgaat, kan een flinke som geld besparen.

 

De Cocoon 2G van JRC...

 

Mooie allrounder

Van JRC is de aanbieding voor een instappers-set. Een JRC Cocoon 2G Carp Rod in drievoud voor de prijs van twee, is hier de boodschap. Een mooie allrounder van 30T high modulus carbon; geen verkeerde keuze, deze fraaie semi-parabolische hengel.

 

Middenklasser

De middenklasser komt op naam van Prologic. De hengel die luistert naar de naam Prologic C2 Natura TS kun je eveneens als trio laten inpakken voor de prijs van twee. Een fraai afgewerkte karperhengel met gedeelde greep, slank en parabolisch. De aanbieding geldt met een gratis Rodmate clip voor stabiele ligging.

 

De C2 Natura TS middenklasser...

 

Topper

In het topsegment valt zeker de Prologic C3 Ras Evolutive Carp. Een weergaloze topper van 360 cm met 3 lb testcurve, die is uitgerust met negen éénpootsogen. Heeft een perfecte actie bij het inwerpen en een sterke body voor het blokken van grote vissen. De ‘drie halen, twee betalen’ actie is hier extra interessant, want die komt bovenop de 35% korting die er al op zit.

 

 

De C3 RAS topper...

 

 

Supercadeau

Begin je karperseizoen meteen goed met een fonkelnieuwe set. Heb je er maar twee nodig? Denk dan eens aan je neefje die binnenkort jarig is en verras hem met een supercadeau! Zit je keuze hier niet tussen? Wat te denken van al die andere aanbiedingen op de webshop van Wesdijk van nagenoeg alle bekende karpermerken. Of geef je liever te veel uit zonder deze kortingen eerst even te checken. Klik hier en je weet het binnen 5 minuten. Een hele rits aan keuzes als het gaat om goede karperhengels met maar liefst 35% korting of meer!

 

Een nieuwe beetmelderset onder je nieuwe hengels?

 

Beetmelders

Tenslotte nog even dit: zoek je nog een mooie beetmelderset bij je nieuwe hengels?  De Prologic SMX Blue of Custom Black (purple glow!) heeft momenteel ook 35% korting. Het is maar een tip…

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.