De winter door met een Trakker Core Multi-Suit


22 januari 2019 | Redactie

Voor een goeie winterjack of warme visbroek kun je prima terecht bij Carpworld Kruidenier in Enschede. De vaste klanten weten dit, maar mocht je niet in de buurt wonen dan kun je altijd nog op koopavond (donderdag) of via de webshop slagen. Een mooi pak voor de winterse karpervisser die je er niet te duur aantreft is de Trakker Core Multi-Suit.

 

Nooit meer kou in de winter...

 

Trakker

De Trakker Core Multi-Suit is de verbeterde versie van het F-32 pak. Het pak beschikt over drie lagen om ook de koudste winterdagen te overwinnen aan de waterkant. De binnenste laag is het micro-fleece, deze is uitritsbaar zodat de jas ook in de warmere maanden goed te dragen is. Verder bestaat het pak uit een jas en een broek waarvan de naden geseald zijn en dus gegarandeerd 100% waterdicht.

 

 

Jack, fleece binnenjas en broek...

 

 

Ook in de zomer draagbaar zonder buiten- of binnenjack...

Carpworld

De zakken van het pak zijn fleece gevoerd zodat ook je handen opgewarmd kunnen worden in het pak. De capuchon heeft een grote overstaande rand aan de voorzijde zodat regen je gezicht niet zal raken. Verder beschikt de stevige broek over versterkte kniestukken. In dit pak zul je het tijdens de koudere sessies niet snel koud hebben. Klik hier voor de details en prijzen van Carpworld.

 

Klik hieronder om een video van dit pak te bekijken.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.