‘Originele’ Spomb voor karper, witvis en roofvis


25 januari 2019 | Redactie

De Spomb voerraket bestaat al enige jaren en was destijds een prachtige uitvinding van het echtpaar Spomb. Een spod die je met voer kunt vullen, uitwerpen en die bij het neerkomen op het water de inhoud laat vrijkomen: je moet er maar opkomen. De Spomb is inmiddels al door veel merken geïmiteerd en vorig jaar augustus werd ‘the original’ door Fox overgenomen.

 

Spods zijn er nu in verschillende maten, kleuren en met een accessoire als de Float...

 

Meet the Spombs

Meneer en mevrouw Spomb (zo heten ze echt) bedongen bij de verkoop dat ze als consultants aan konden blijven en zouden meewerken aan verdere ontwikkelingen. Inmiddels zijn de Spombs inderdaad verder ontwikkeld en kun je de vliegende voerbommen in meerdere kleuren en maten aantreffen, en is er ook een Float accessoire uitgebracht. Bij Fish Inn in Venlo zijn alle maten Spombs verkrijgbaar en worden er ook steeds meer verkocht aan witvissers en zelfs roofvissers.

 

Je moet er maar opkomen...

 

 

En meneer en mevrouw Spomb (links en rechts) ontwierpen de eerste Spomb en zijn nog steeds verbonden aan het product nu het inmiddels door Fox is overgenomen...

 

Ook roofvissen

Bij witvissen is de Spomb een groter alternatief voor het aanvoeren van stekken op de middellange en lange afstand, die normaal met voerkorven worden bestookt. Roofvissers kunnen dankzij de Spomb ook dode aasvissen, stukjes vis of wormen aanvoeren op stekken waar zij met dood aas of wormen gaan vissen op snoek, snoekbaars of meerval.

 

 

Inmiddels meerdere uitvoeringen...

 

 

Ook voor roofvissers...

 

Fish Inn

De hiervoor genoemde Spomb Float kun je achterop de Spomb bevestigen zodat de Spomb een veel beter drijfvermogen krijgt. Dit zorgt ervoor dat je de Spomb sneller zal kunnen inhalen en dat je lijn minder draait. Van de (Fox) Spomb kun je inmiddels drie maten verkrijgen; een Large, Midi en Mini. Deze zijn ideaal voor het aanvoeren van particles op je voerstek. Klik hier voor het aanbod Spombs bij Fish Inn in Venlo.

 

 

 

Ook met Float verkrijgbaar...

I


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.