Grote baarzen vangen in vierde aflevering VIS TV


26 januari 2019 | Redactie

VIS TV-liefhebbers en baarsfanaten kunnen zich komende zondag opnieuw vergapen aan een kersvers visavontuur in eigen land. In deze vierde aflevering van het seizoen stapt presentator Marco Kraal bij het Eiland van Maurik in een Canadese kano samen met baarspikeur Pieter-Bas Broeckx. 

 

Pieter-Bas en Marco hebben er weer eentje...

 

Megabaars

Pieter-Bas laat Marco zien hoe je met de modernste technieken gericht op grote baars vist én dat doorzetten loont. Hoppend van stek naar stek gaan ze op zoek. Het zijn niet alleen de diverse vangsten – waaronder een ware megabaars – die dit avontuur het kijken waard maken. Vooral de actieve visserij en de subtiele vistechnieken dragen aan het kijkplezier bij. Baarsfanaten en trouwe fans van VIS TV zullen ook dit avontuur voor geen goud willen missen.

 

 

Deze gaat richting de vijftig...of toch niet?

 

 

Gepassioneerd

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

 

Kijken dus: zondagochtend 27 januari om 9.30 op RTL 7.

 

Klik hieronder om de trailer te bekijken.

 

 

 

 

Wat weegt zo'n dikke baars...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.