Piet Vogel met eigen label terug op het oude ‘PB’ nest


31 januari 2019 | Redactie

Met gepaste trots kondigt Dutch Tackle Company aan dat Piet Vogel terug is bij zijn oude liefde PB Products. Het merk dat hij samen met Bertus Wagener en Henk van Berkel in 1996 begon en dat snel uitgroeide tot een toonaangevend label in de hengelsport. Piet is daarom dit weekend al te vinden in de PB stand op Carp Zwolle om zijn nieuwe label en producten te tonen!

 

Marcel Uljé (rechts) verwelkomt Piet Vogel op het oude nest...

 

PB Products

Tussen bekende Europese merken in lukte het PB Products zich de afgelopen jaren te onderscheiden. Door innovatie en het leveren van kwaliteit, werd het merk enorm populair in de karperwereld. PB Products begon als eerste het belang in te zien van kwalitatief goede kant en klare (handgemaakte) onderlijnen en systemen. De lijfspreuk ‘ván karpervissers, vóór karpervissers’ staat nu nog altijd als een paal boven water. Jelly Wire, Green Hornet en de Hit&Run Safety Clips zijn hier sprekende voorbeelden van. Piet Vogel is de geestelijk vader van veel van deze innovaties. En daar is hij nog altijd erg trots op.

 

 

Piet Vogel

Piet: “Je kunt niet dé innovator zijn als je ook alle zakelijke beslissingen en de in- en verkoop moet regelen. Je kop moet leeg zijn en de lijnen moeten vaak nat gemaakt worden om nieuwe inspiratie te krijgen. Toen ik de kans kreeg terug te keren naar mijn oude liefde PB Products, aarzelde ik geen moment! Dit is een unieke mogelijkheid voor mij om samen te werken met een prachtig bedrijf (Dutch Tackle Company BV) en een sterk team  dat zakelijk alles goed op orde heeft en  een groot vertrouwen geniet bij de detailhandel. Persoonlijk kan ik mij dan weer helemaal  richten op mijn sterke punten. Het vissen, de productontwikkeling en de marketing. Ik zie de samenwerking met Marcel Uljé (product & marketing directeur Dutch Tackle Company BV) als een gigantische kans. Een echte, zeer ervaren productontwikkelaar die PB Products - na de periode met Bertus, Henk en Piet - naar een nog hoger level heeft getild. Bundelen van kennis en kunde is hier de sleutel tot succes. Ik zie deze stap als een definitieve in mijn loopbaan. De vogel heeft nu wel genoeg gevlogen!”

 

Evergreens als Jelly Wire en Green Hornet...

 

Piet Vogel, Ready2Go

Piet Vogel gaat zich binnen het merk PB Products bezig houden met productontwikkeling, de marketing, vissen met klanten en zal natuurlijk op de belangrijkste beurzen te vinden zijn. Een nieuw label, als eerste stap onder de vlag van PB Products, is ‘Piet Vogel, Ready2Go’. Je leest het goed: Piet lanceert een fonkelnieuw (sub)label als onderdeel van PB Products.

 

Meerwaarde

Het nieuwe label draagt de naam PB Products - Piet Vogel Ready2Go en zal zich voor een groot deel gaan specialiseren in kant-en-klare producten. Hoge kwaliteit (handgemaakte) rigs en systemen die Piet zelf gebruikt, vormden ooit ook de basis van het merk PB Products. En juist dáár wil Piet nu ook met Ready2Go het accent op leggen. Door zijn grote ervaring als karpervisser weet Piet als geen ander dat  naar die producten veel vraag is. Juist dat beetje extra aandacht geeft een rig of systeem meerwaarde en precies op dat vlak ziet Piet aanzienlijke kansen.

 

Track-records

Het Ready2Go programma zal worden gemaakt van PB Products producten. Dit geeft de klanten meteen het vertrouwen dat nodig is. PB Products - Piet Vogel Ready2Go zal als merk wereldwijd worden verdeeld door Dutch Tackle Company. Piet werkt de komende tijd aan het samenstellen van een team toegewijde vissers die een flink track-record hebben in de hengelsport.  Het merk krijgt dus een geheel eigen team. Piet brengt hierover op een later moment vanzelf nieuws naar buiten!  Tot besluit de maestro zelf nog even aan het woord: “Ik heb heel veel zin in dit avontuur en kijk uit naar een persoonlijke begroeting met de lezers op een van de komende beurzen! Houd ons in de gaten zou ik zeggen!”

 

 

Piet Vogel: "De vogel heeft nu wel genoeg gevlogen!"

 

Op Carp Zwolle!

Op zaterdag en zondag is Piet in de stand van PB Products om de producten Hollow Kevlar en Stretch Attack te demonstreren. Piet kent deze producten door en door en kan alle voordelen van deze producten haarfijn uitleggen.

 

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.