Prologic Highgrade pak: warm, waterdicht en afgeprijsd


01 februari 2019 | Redactie

Met het gure weer van de afgelopen dagen lijkt de kou nog lang niet voorbij. Sportvissers die de waterkant nog op willen zoeken, houden het niet lang uit zonder goede kleding of een degelijk thermopak. Goed nieuws, want Fish Inn heeft de voorraden aangevuld en verkoopt het Prologic Highgrade thermopak nu voor een prijsje onder de magische 100 euro grens.  Een uitstekend winterpak dat 100% waterdicht is.

 

De Prologic Highgrade jas...

 

Prologic Highgrade

Het Prologic Highgrade thermopak houdt je bij wind, kou en regen lekker warm. Zelfs tijdens de stormachtige dagen zal dit pak dankzij zijn 100 % waterdichtheid perfect droog blijven. Het Prologic pak is gemaakt van sterk en stabiel 210T nylon materiaal. De voering bestaat uit 120 gr/m² wattering, afgewerkt met een extra fleece binnen voering. Dat betekent dat je geen zwaar pak draagt, maar een comfortabel lekker draagbaar warm geheel.

 

 

Jas en broek vormen één geheel en zijn 100% waterdicht...

 

 

Dubbele windvanger

De jas heeft een afneembare capuchon maar zorgt dat je toch goed zicht hebt. Ook heeft de jas een dubbele windvanger doordat de ritssluiting voorzien is van een klittenbandafsluiting. Ook de mouwen van de jas zijn aan te trekken door middel van klittenband. Dit voorkomt dat er wind via de mouwen naar binnen komt. Aan de rugzijde van de broek zit een elastische band die zorgt voor een perfecte pasvorm. Het instappen word gemakkelijk gemaakt  doordat de broek onderaan is voorzien van ritsen.

 

Kortom, een betaalbaar thermopak waar je jaren mee vooruit kunt, voor € 94.95 bij Fish Inn! Meer informatie of bestellen? Klik dan hier.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.