Tienjarig jubileum Robby Fish gevierd met zes opendeurdagen


03 februari 2019 | Redactie

Van nul begonnen en nu één van de meest gespecialiseerde hengelsportzaken in België, daar mag men bij Robby Fish fier op zijn. Zeker nu de zaak uit Wommelgem bij Antwerpen 10 jaar bestaat. Om dat te vieren houdt Robby Fish vanaf dinsdag 19 februari liefst zes opendeurdagen.

 

Vanaf dinsdag 19 februari...

 

Robby Fish

Wie de zaak wel eens bezocht heeft, weet dat Robby Fish zeer goed gesorteerd is in alle disciplines en bovendien met zeer deskundig personeel werkt. Tel daar nog de juiste hengelsport ambiance bij op, plus de scherpe aanbiedingen, en het verklaart ook waarom niet alleen Belgische maar ook Nederlandse sportvissers er geregeld te vinden zijn.

 

 

 

Cadeau

Robby Fish wil tijdens de feesteditie van de opendeurdagen een mooi cadeau delen met de klanten. Bij aankoop vanaf €50 krijgt iedere klant een prachtige waterdichte unieke Robby Fish pet (één per klant, vanaf 19/02), maar ook een fantastische korting van -21%! Geldig op alles behalve aas en promoties.

 

Wensenlijst

Omdat de opendeurdagen nogal gekend zijn en vaak geldt ‘wie het eerste komt, ook het eerste profiteert’, biedt de zaak nu ook de mogelijkheid om al op voorhand je wensenlijst te komen aanbieden. Je krijgt dan de superkorting van -21% wanneer je een voorschot betaalt en je pakket komt afhalen tijdens de opendeurdagen. Is dat service of niet.

 

 

Op naar de volgende 10 jaar Robby...

 

Wommelgem

De opendeurdagen zijn van dinsdag 19 februari 2019 t/m zondag 24 februari 2019 en alle dagen is de zaak in Wommelgem geopend van 9 tot 17 uur.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.