Exclusieve Fishtron melders bij B-Carp


04 februari 2019 | Redactie

Voor dit jaar heeft het merk B-Carp de hand weten te leggen op enkele nieuwe beetmeldermerken. Met KKarp en Fishtron  is het aanbod mooi divers geworden. KKarp biedt met de Drake en Pulsar ADS en Mini een degelijke beetmelder die in mooie sets verdeeld worden naar de hengelsportwinkels en karperspeciaalzaken.

 

Fraaie set van Fishtron Q9 RGB Tx melders...

 

Fishtron 

Fishtron is exclusief in de showroom van B-Carp opgenomen. Een merk dat misschien niet bij iedereen een belletje laat rinkelen, maar dat zal het letterlijk en figuurlijk wel gaan doen bij de gebruikers. Het is kwalitatief materiaal dat met zorg en aandacht wordt geproduceerd. Dat dit ook een prijs heeft, laat zich raden. De Fishtron Q9 RGB Tx verschijnt in sets van 2+1, 3+1 en 4+1. Deze ‘multicolor’ melders hebben de eenvoudig te bedienen Volume, Toon en Sensitiviteit aan de voorzijde.

 

 

In diverse set-aanbiedingen...

 

B-Carp

De beetmelders hebben ook een Mute functie, waarmee het geluid 60 seconden stilgezet kan worden. Ideaal wanneer bijvoorbeeld de hanger verplaatst of ingesteld moet worden. Made in Europe. B-Carp heeft naast dit model ook de E3 Tx en Neon TX3 op voorraad.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.