Nieuwe ronde Wesdijk deals op Prologic en JRC hengels


05 februari 2019 | Redactie

De nieuwste ronde winterkortingen bij Wesdijk in Barendrecht zijn van kracht en opnieuw wordt de lat hoger gelegd, of beter gezegd: de prijs wordt nóg lager en de aanbiedingen beter. Ben je toe aan nieuwe karperhengels, spits dan je oren, want zowel van het merk JRC als van Prologic geldt nu ‘drie halen, twee betalen’ op de voorradige hengels.

 

Ook de topper Quaser K1 van Prologic...

 

De merken JRC en Prologic behoeven geen introductie. Beide hebben een range aan degelijke hengels, die je nu tussen de aantrekkelijke aanbiedingen kunt aantreffen. Voor de prijs van twee hengels kun je er nu eentje van dezelfde gratis meenemen. Wie hier samen met wat vismaten creatief mee omgaat, kan een flinke som geld besparen.

 

 

Elk wat wils

Wat de diversiteit aan hengels van deze merken betreft bij Wesdijk, is er voor elk wat wils. Op bijgaande foto zie je bijvoorbeeld een fraaie JRC Extreme TX Float penhengel, maar ook een erg goede middenklasser als de C2 Natura TS , een mooi afgewerkte karperhengel met gedeelde greep, slank en parabolisch, voor de prijs van een instapmodel. Daarnaast een tophengel; de Prologic Quaser K1.Versterkt met K1 ‘woven carbon’ op het onderste deel, met nieuw carbon en carbonversteviging, maar ook RS geleideogen met 316 RVS frame – met 40% sterkere en lichtere ringen dan vergelijkbare ringen.

 

 

Ook een aantal mooie penhengels van beide merken...

 

Penhengels

Naast afstandhengels zitten er tussen de JRC en prologic aanbiedingen ook enkele mooie penhengels, naast de al eerder genoemde JRC Extreme TX Float, zowel van JRC als Prologic. Met het voorjaar in aantocht een aantrekkelijke optie.

 

Aanbiedingen

En je weet het inmiddels: zit je keuze hier niet tussen, check dan even al die andere aanbiedingen op de webshop van Wesdijk van nagenoeg alle bekende karpermerken. Klik hier en je weet het binnen 5 minuten.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.