‘HISWA Hebbeding 2019’: handig voor bootvissers en watersporters


10 februari 2019 | Redactie

Na een succesvolle Hebbeding-verkiezing in 2018 wordt ook dit jaar tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show de prijs weer uitgereikt aan het bedrijf met de leukste ‘must have’ voor op het water. Zes verschillende producten hebben onlangs een nominatie ontvangen voor de HISWA Hebbeding 2019 verkiezing tijdens de HISWA op 6 t/m zondag 10 maart in RAI Amsterdam.

 

Dit is zeker een hebbeding: gooi het pilletje in het water en er verschijnt een handig schoonmaakdoekje...

 

Vakjury

De onafhankelijke vakjury, onder leiding van Martin de Jager, heeft alle inzendingen beoordeeld op criteria als toepasbaarheid van het product, innovativiteit en een prijsniveau dat past bij een ‘hebbeding’. Een ander belangrijk criterium is dat het handige producten zijn om aan boord te hebben. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2019 op de markt verkrijgbaar zijn.

 

 

Nominatie

De volgende zes producten hebben van de jury een nominatie mogen ontvangen:

 

Flextrash: dé flexibele prullenbak voor op je boot, schip of sloep, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Samen voor schone wateren.

Floating Serrated Knife: het onzinkbare mes van Morakniv: dit gekartelde mes met afgeronde punt heeft een kurken handvat waardoor het altijd komt bovendrijven.

Boek: ‘Samen de boot in’: dit boek is een ontdek- en doeboek voor jonge matrozen. Het stimuleert hen om van alles over de boot en varen te ontdekken en op het water goed om zich heen te kijken.

 

 

Links: de SolarPuff...

 

Rechts: de Flextrash...

 

 

 

Solarpuff-lantaarn: de SolarPuff van Solight Design is een hoge kwaliteit lantaarn met sfeervol zacht licht. De lamp blijft drijven, is waterdicht en dankzij het zonnepaneel volledig onderhoudsvrij.

Wysi Wipe: een innovatieve ’groene’ tissue die door middel van een scheutje water tevoorschijn tovert uit een zeer compacte pil.

Cape Horn Sails Portemonnee: een portemonnee met een verhaal en daarmee een geweldig item voor elke bootvisser en zeiler. Volledig handgemaakt met o.a. fragmenten van gerecyclede wedstrijdzeilen en ontworpen door Antonia, een gepassioneerde Chileense zeilster. Meer informatie over de genomineerde producten: klik hier.

 

 

Deze Floating Serrated Knife blijft tenminste drijven...

 

Van 6 t/m 10 maart 2019

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste jaarlijkse watersportevenement van Nederland. Met honderden boten, een uitgebreid aanbod onderdelen & accessoires voor ieder type boot en een boordevol kennis- en activiteitenprogramma is de HISWA de perfecte start van het nieuwe watersportseizoen voor iedere (aankomend) watersporter. De HISWA vindt plaats van woensdag 6 t/m zondag 10 maart 2019 in RAI Amsterdam.

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.