Inschrijving open voor Karper Jeugddag Treffers - Fishing & Outdoor


12 februari 2019 | Redactie

Het team van Treffers – Fishing & Outdoor houdt op donderdag 2 mei 2019 haar zesde Karper jeugddag. Deze zal plaatsvinden op de Visput in Enkhuizen. Deze visvijver is ongeveer 4 hectare groot en heeft een diversiteit aan mooie karpers en zelfs een aantal meervallen. Dit evenement is geen wedstrijd maar een gezellige informatieve en actieve dag voor de jeugd van 7 t/m 15 jaar, met deskundige begeleiding en genoeg afwisseling.

 

Op donderdag 2 mei 2019...

 

Karper Jeugddag

De Karper Jeugddag is in Enkhuizen te gast bij HSV Ons Genoegen. De dag is bedoeld om de jeugd meer bekend te maken met het karpervissen in het algemeen. De jongeren zijn er met meerdere leeftijdgenoten en worden begeleid door leden van het Treffers – Fishing Team, leden van de HSV Ons Genoegen en door medewerkers van de diverse sponsoren die belangeloos meewerken aan deze dag. Iedereen vist deze dag met één hengel, dit om niet te veel hengeldruk te hebben, en om iedereen een beetje de ruimte te geven.

 

Ook vaste hengels met elastiek

De jeugd kan zelf ook wat visspulletjes meenemen zoals een tacklebox of viskoffertje, een onthaakmat(je), stoeltje, schepnet, paraplu (als het regent), wat voer en een doekje voor je handen. Er mag niet gevist worden met particles (hennep, stukjes maïs etc.) in welke vorm dan ook. Tijdens het vissen komen de teamleden van de diverse merken bij je langs voor een demonstratie en informatie over het karpervissen. Tussendoor gaat men ook in groepjes vissen op de kleine vijvertjes met vaste hengels voorzien van een tuigje en elastiek.

 

 

Geheel verzorgd

Op deze dag wordt volledig voor de jeugd gezorgd - alleen je visspullen moet je meenemen. Voor drinken, een broodje, en een tussendoortje (koekje, snoepje, drinken) wordt ook gezorgd. Zelf mag je natuurlijk altijd wat meenemen. Voor de ouders / begeleiders is er de gehele dag koffie / thee beschikbaar met een kleine versnapering en tegen een kleine vergoeding een broodje met een snack.

 

Visput Enkhuizen

De aankomst op deze dag voor begeleiders, ouders en kinderen is tussen 7.30 en 8.30 uur bij de Visput op adres Het Witte Hert 3 – 1601 MJ Enkhuizen. Aan het einde is er nog een tombola voor de kinderen.

 

Kijk voor alle informatie en inschrijvingen op www.treffersfishingoutdoor.eu. Inschrijven kan via e-mail op info@treffersfishingoutdoor.eu

 

Let op: schrijf op tijd in want vol=vol!

 

Klik hieronder voor een filmimpressie van de Karper Jeugddag van vorig jaar.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.