Bijlmermeer stadskarpers aanstaande zondag in VIS TV


16 februari 2019 | Redactie

VIS TV-fans kunnen komende zondag uitzien naar een gloednieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze zevende aflevering gaat Marco op pad met Raymond Hakkert, die laat zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt.

 

Stadse karpers blijken ook schuw te kunnen  zijn...

 

Bijlmer

Marco en Raymond vissen in de Amsterdamse Bijlmer struinend op karper, waarbij de nadruk op het oppervlaktevissen met hondenbrokken ligt. Aan het begin van de opnames blijkt meteen hoe spannend die visserij is. Regelmatig zien de twee hoe hun gevoerde brokken vol overtuiging van het wateroppervlak worden geslurpt. Ondertussen laten dezelfde karpers het aas mét haak met rust.

 

 

Raymond en Marco speuren het water af...

 

Spanning

De spanning is in deze aflevering om te snijden en het wordt Marco een paar keer zelfs te veel. Reden voor hem om zo nu en dan te switchen naar het vissen met een pennetje. Raymond en Marco haken al snel wel de eerste Bijlmerbrasems. Maar gaat het ze ook lukken om temidden van de flatgebouwen en trams een stadskarper te haken? Het antwoord zie je zondag.

 

 

 

Een kromme hengel...

 

Elk een eigen verhaal

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.

 

 

Zag ik daar nu wat bewegen tussen het riet...

 

Kijken dus: zondag 17 februari om 09.30 uur op RTL 7!

 
Klik hieronder om de trailer te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.