Een waadpak voor ieder budget in elke discipline


01 maart 2019 | Redactie

De watertemperaturen zijn weer flink omhooggeklommen en de vissen krijgen weer langzaam meer energie. Het kan dus zomaar gebeuren dat je tijdens een dril achter de vis aan zult moeten om deze uit obstakels weg te houden. Maar ook voor het uitlopen van lijnen of tijdens het voeren is een waadpak ideaal. Fish Inn neemt de Top 3 van hun assortiment met je door, want natuurlijk vind je altijd een passend waadpak bij Fish Inn.

Ook de onderzijde van een waadpak is erg belangrijk. De naden en de aansluiting naar de laars moet perfect geconstrueerd zijn, zoals bij deze Spro 5 mm neopreen...

 

 

 

 

De Ron Thompson Svalbard...

 

Svalbard

Het Ron Thompson Svalbard waadpak is het meest verkochte waadpak. Het lage kostenplaatje doet absoluut geen afbreuk aan de kwaliteit. Dit waadpak is gemaakt van 4 mm neopreen en is voorzien van versterkte kniestukken. Meer info over dit waadpak vind je hier.

 

De camo Max 5 Nylo-Stretch...

 

Max5 Nylo-Stretch

Het Prologic Max5 Nylo-Stretch waadpak is het perfecte waadpak wanneer je liever geen warm neopreen pak wilt. Door het gladde materiaal kun je dit waadpak snel aanschieten op het moment van een aanbeet. Door het toffe Max-5 Camo patroon is dit pak tevens ideaal voor de ‘stiekeme’ visser. Meer informatie over dit waadpak vind je hier.

 

Deze Spro wader heeft 5 mm neopreen...

 

Spro 5 mm neopreen

Heb je behoefte aan extra warmte en kwaliteit dan is het Spro 5 mm neopreen waadpak ideaal voor jou. Dit Spro waadpak heeft net dat beetje extra om gebruikt te worden tijdens ruwe omstandigheden en kou. Meer informatie over dit waadpak vind je hier.

 

Een compleet assortiment waadpakken vind je bij Fish Inn. Klik hier voor een overzicht.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.