VIS TV aflevering 9: naar de Linge en de Waal voor brasem en barbeel


02 maart 2019 | Redactie

In de negende VIS TV uitzending van zondag 3 maart VIS TV gaat Marco Kraal op pad met barbeelspecialist Cees van Dongen. Met de feederhengel gaan de twee voor een grote brasem en  barbeel op twee verschillende wateren.

 

Thumbs up voor een mooie vangst voor Cees van Dongen vanuit een zonnig Haaften langs de Waal...

 

Linge

Cees en Marco starten hun visdag in alle vroegte aan de prachtige Linge bij het plaatsje Asperen, waar de roots van Cees liggen. Met licht materiaal mikken ze daar op grote brasem met als mogelijke bonusvis de zeelt.

 

 

Wachten op aanbeten langs de 'mighty river Waal'...

 

Waal

 

Aan het eind van de ochtend pakken de twee hun boel in en gaan ze voor het échte mannenwerk. Niet ver van de Linge stroomt namelijk de Waal. Cees en Marco installeren zich bij het plaatsje Haaften, waar ze met zware feederstokken op zoek gaan naar barbeel. Gaat het Cees lukken om zijn reputatie als barbeelexpert waar te maken? Je ziet het aanstaande zondag 3 maart om 9.30 uur op RTL 7!

 

 

Er hangt iets aan de lijn...

 

Ook de roofblei komt nog even kijken...

Seizoen 2019

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie. Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.