Radical Red Monsters voor karpervissers en witvissers


04 maart 2019 | Redactie

Met de nieuwe smaak Red Monster heeft Radical Baits een voerpakket samengesteld waar zowel witvissers als karpervissers hun slag kunnen slaan. De Red Monster heeft ingrediënten die verwerkt zijn in 16, 20 en 24 mm boilies voor de karpervisserij, maar ook  8 x 10 mm Method Dumbles voor de witvissers en 9 mm Method Marbles mini-boilies voor beide doelgroepen.

 

De groene 8 x 10 mm dumble...

 

De Red Monster boilie is samengesteld met de originele Robin Red van Haiths, diverse pepertjes en een combi van vismeel en Monstercrab  met een hoog proteïnen gehalte van 31%. De genoemde flavours hebben zich in de karpervisserij meer dan eens bewezen. De rood-groene Red Monster is een ‘two layer bait’ van groene en rode tinten. In dezelfde flavour-lijn brengt Radical Carp tevens dips uit en powders en flavour sprays, alsook pop-ups en Neon pop-ups.

 

De roodgroene grote boilie...

 

De rode mini-boilie...

 

De grotere boilie van deze Red Monster verschijnt als gezegd in de diameters 16, 20 en 24 mm, maar ook voor de witvissers is met deze flavours gebouwd aan een handzaam haakaas voor de karpervijvers en voor de populaire methodvisserij met kleine voerkorfjes – die in de praktijk ook in buitenwater goed blijkt te werken voor de grotere karpers en zeelten. Voor die doeleinden is er in de Red Monster range een fraaie  9 mm Method Marble mini-boilie uitgebracht en een 8 x 10 mm dumbell uitvoering van de Red Monster.

 

Klik hier voor meer informatie over Radical Baits.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.