Visma hengelsportbeurs vrijdag van start met avondopenstelling


05 maart 2019 | Redactie

De 51ste editie van de Visma vindt vanaf komende vrijdag plaats op 8, 9 en 10 maart 2019 in de vertrouwde Ahoy-hallen in Rotterdam en kent op vrijdag ook weer een avondopenstelling tot 21 uur. Bestel je kaarten nu met korting en bespaar 25% op je entreekaartje!

 

Vorig jaar was de vijftigste editie van de oudste hengelsportbeurs van Nederland...

 

Oudste hengelsportbeurs

De oudste hengelsportbeurs van Nederland barst weer los en onder aansturing van een nieuwe organisatie zal dit visfeest traditiegetrouw het nieuwe ‘seizoen’ inluiden. Op de genoemde dagen is de Visma op de volgende tijden geopend: op vrijdag van 12 tot 21 uur; op zaterdag van 10 tot 17 en van zondag eveneens van 10 tot 17 uur.

 

Klik op het logo en bestel je kaarten...

 

 

Profiteer van de beursaanbiedingen voor het nieuwe visseizoen!

 

Bekende winkeliers

Naast een groot exposantenaanbod vinden er workshops, lezingen, presentaties en andere activiteiten plaats, verspreid over de beursvloer. Bezoekers kunnen zich op deze manier goed voorbereiden op de komende voorjaars- en zomermaanden, onder meer dankzij de aanwezigheid van bekende winkeliers als Ahoy Hengelsport, HengelDiscount (met meer dan 1000 verschillende kunstaasjes!), Forelshop.be, BFTshop, Kees Hamelinck, De Sportvisser, Tackleshop, CBB HQ Baits, Van Berlo en Hertog Hengelsport.

 

Wees erbij en bestel je kaarten snel online met 25% korting!

 

 

HengelDiscount komt met een Roofvis walhalla met meer dan 1000 verschillende kunstaasjes...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.