Vacature: vertegenwoordiger bij groothandel Arca


06 maart 2019 | Redactie

Daar is er weer eentje: een vacature in de hengelsport. Groothandel Arca zoekt een vertegenwoordiger voor de regio West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant en Henegouwen. De functie gaat in op 1 juni 2019.

 

Vertegenwoordiger

Arca is een invoerder / groothandel van hengelsportproducten en tevens verdeler  van toonaangevende merken zoals: Bait-Tech, Mustad, Mepps, Stonfo, Fix 2 en Trabucco. Voor vervanging binnen het huidige team is men op zoek naar een vertegenwoordiger voor de bovengenoemde regio.

 

 

Verdeler van onder meer Trabucco materialen...

Klantenkring

In deze functie is de nieuwe man of vrouw verantwoordelijk voor de verkoop van de producten aan bestaande en potentiële klanten. Je bezoekt dagelijks via een bestaande planning de klanten en maakt daarnaast ook tijd vrij om potentiële klanten te bezoeken om zo je klantenkring verder uit te breiden. Uiteraard denk en beslis je ook mee over de verdere uitbreiding en verbetering van het bestaande gamma.

 

 

Nederlands en Frans

Naast affiniteit met de hengelsport wordt van de vertegenwoordiger verwacht over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden te beschikken; een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Frans te hebben; in het bezit te zijn van rijbewijs B en woonachtig te zijn binnen de eigen verkoop regio.

 

Klik hier voor verdere details over deze vacature.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.