Meer ausdauer bij nieuwe Torqeedo Travel elektromotoren


11 maart 2019 | Redactie

Ben jij een liefhebber van duurzame kwaliteitsproducten zonder te veel compromissen, dan hang je achter je rubberboot of lichte visboot een Torqeedo elektromotor. Deze ‘Made in Germany’ toppers lopen voorop in elektrische aandrijvingen en accu-ontwikkelingen.

 

Een beauty met een bijna verdubbeld uithoudingsvermogen...

 

Torqeedo

De nieuwe Torqueedo’s Travel 1003C en 1103C bijvoorbeeld, supersterke, lichtgewicht en extra stille fluistermotoren met lithium-accu die zo stil zijn dat je goed moet luisteren of ze wel draaien met hun 33 decibel (1103C). De sprong voorwaarts in uithoudingsvermogen van deze nieuwelingen is bijna verdubbeld, en dat is indrukwekkend.

 

Onder de accessoires bevindt zich ook een zonnepaneel om tijdens het varen je bereik te vergroten...

 

BMW

Torqeedo legt de lat bewust hoog en dankzij de ontwikkelingen bij lithium accu’s en andere systemen gaat dat uitstekend. Voor haar Deep Blue accu’s ging het bedrijf onder meer een samenwerking met BMW aan om de technologie voor de BMW i3 en i8 auto’s toegankelijke te maken voor de watersport.

 

 

Frisse uitstraling

De nieuwe Travel 1003C en 1103C hebben dezelfde frisse uitstraling als de meeste Torqeedo’s met hun oranjegrijze tinten. De displays tonen je de belangrijkste data en geven natuurlijk ook de stand van de accu weer. De elektromotoren zijn waterdicht, prima te transporteren en wegen respectievelijk 15 en 17 kg. Ze zijn in kracht te vergelijken met een 3 pk benzinemotor.

 

Voor meer informatie kijk je op de website van EBBM.

 

Klik hieronder om een Facebook promo van EBBM te bekijken.

 

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.