Maak van 2019 het jaar van jouw Spaanse recordmeerval


12 maart 2019 | Redactie

Het voorjaar is de tijd voor plannen maken en vakanties boeken of vistrips uitbroeden. Omdat bij veel sportvissers een grote meerval op de bucketlist staat, worden de meeste boekingen bij Big Game Ebro in de vakanties gepland. Wil je dit jaar eerste rang zitten voor zo’n tweemeter Silurus dan kun je maar beter op tijd zijn…

 

Wil jij ook met zo'n monster op de foto dit jaar?

 

Jamie Oliver

Het recept is bekend: een week knallen langs de Ebro en kanjers van meervallen vangen. Een uitstapje naar de Spaanse snoekbaarzen of mooie rivierkarpers tussendoor is altijd een leuke afwisseling. Heb je een partner die van de Spaanse zon houdt, en een beetje vissen niet schuwt, neem die dan gewoon mee, want de service is prima bij Big Game Ebro en wie er in de keuken staat weten we niet precies, maar het zou zomaar de broer van Jamie Oliver kunnen zijn.

 

 

 

En gelukkig zitten deze vissen er ook...

 

Big Game Ebro

De crew van Big Game Ebro cijfert zich weg om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen met alle faciliteiten aan accommodatie, catering, slaapgelegenheid en (naar wens) volledige visbegeleiding. Dankzij de nieuwe haal- en brengservice kan Big Game Ebro je tevens van het vliegveld ophalen en na je vistrip weer netjes terugbrengen

 

Trek je agenda en neem contact op met Big Game Ebro voor een reservering in 2019, zodat je dit jaar niet naast de pot piest!

 

 

Gedeelde vreugd is dubbele vreugd...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (1)


 

Frans en Nico

We zijn nu voor het derde jaar achter elkaar geweest bij Big Game Ebro en het lijkt wel of het gewoon elk jaar opnieuw beter en beter word.

Je merkt hier gewoon dat het een soort van uit de hand gelopen hobby is en dat maakt het hele plaatje compleet en sinds die Nick weg is en Stephan aan het roer staat is elke dag gewoon een TOPDAG en de prijs blijft gewoon een lachertje .


Team Big Game Ebro ga zo door en ook dit jaar komen we weer en nemen twee man extra mee
, gr Frans en Nico ( Team Bergen op Zoom )