Trench Gear: praktische camouflage luggage


13 maart 2019 | Redactie

Goede luggage heb je nooit te weinig als karpervisser. Je hebt immers veel materialen en bent continu bezig te organiseren of opnieuw in te delen wanneer je in het weekend voor een lange sessie of door de week voor een korte sessie naar de waterkant gaat en alles in één keer wil meesjouwen. Bij Hendriks Hengelsport in Ermelo zagen we de praktische Trench Gear luggage van Shimano. We pikken er drie uit.

 

Een fraaie Carryall uit de Trench Gear range...

 

Trench Gear 

Trench Gear tassen en luggage hebben een uniek camouflage design en zijn zo ontwikkeld dat deze uiteindelijk allemaal op de Trench Barrow passen. Een groot deel van deze tassen past weer als een puzzel in elkaar. Bovendien hebben de meeste tassen straps, riemen, webbing loops of elastische loops zodat je gemakkelijk kleinere tassen, beetmelders, standaarden, food bags en bivvy tafels mee kan nemen.

 

Dik gevoerde mat met Stay Wet laag...

 

Onthaakmat

De Trench Gear Protection Mat van Shimano is niet alleen makkelijk in gebruik maar is ook heel gemakkelijk op te bergen in de meegeleverde opbergtas, maar het belangrijkste is dat deze onthaakmat veilig is voor de vis. Zo is de mat extra dik gevoerd en heeft hij zeer stevige zijkanten. Via deze zijkanten kan je de gevangen vis ook weer veilig vrijlaten. De Stay Wet laag in de onthaakmat geeft de vis extra bescherming.

 

Voor drie opgetuigde hengels en twee losse hengels...

 

ROD HOLDALL

In de Shimano Trench Gear 3 Rod Holdall zijn je hengels met molens op en top beschermd doordat het foedraal volledig gevoerd is. In de 3 Rod Holdall is plek voor drie opgetuigde hengels en twee losse hengels. Aan de buitenkant van de Holdall vind je twee vakken voor een schepnet met steel, een paraplu en een rodpod.

 

Veel opbergruimte in deze Carryall...

 

 

CARRYALL

De Carryall tas uit de Trench Gear collectie van Shimano is compact maar biedt genoeg ruimte voor je basisuitrusting. Zo kan je in het deksel van deze tas je tacklebox kwijt en in het hoofdvak veel van je pouches. Daarnaast heeft de tas aan de binnenkant nog twee meshvakken. Alles bijeen voldoende opbergruimte. De loops bovenop de tas kan je gebruiken om je banksticks en beetmelders vast te maken. Verkrijgbaar in Compact en Large.

 

Meer Trench Gear bekijken? Kijk op de webshop van Hendriks.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.