Nieuwe Top drie karperkortingen bij Wesdijk


16 maart 2019 | Redactie

Uit de nieuwe karperaanbiedingen bij Wesdijk Hengelsport is weer een top drie aan ‘inkoppertjes’ geselecteerd die je hieronder kunt bekijken. Mocht je op zoek zijn naar iets anders, bekijk dan zeker even al die tientallen pagina’s aanbiedingen voordat je te veel betaalt…

 

Ook de populaire JRC Contact rod kun je via de 'drie halen twee betalen' actie aanschaffen...

 

Aanbiedingen

Wanneer jij je door al deze aanbiedingen heenworstelt, moet het gek lopen wanneer je niet iets ziet dat je nog nodig hebt voor je het seizoen aanvangt. De top drie aan producten met flinke korting, luidt als volgt.

 

 

Loodvrij

Wesdijk Hengelsport in Barendrecht gaat mee met zijn tijd en biedt ook de karpervisser die loodvrij wil vissen een alternatief aan. De Lead Free loodvrije werpgewichten vind je er met onder meer de Pear Inline en Stubby Pear Inline. Die laatste is een loodvrij werpgewicht in de bekende Griplood Inline vorm.

 

Loodvrije werpgewichten...

 

Daiwa molen

Ken je ze? De Daiwa GS LTD kun je bij Wesdijk in zowel het 3000 als 4000 model met 35% korting nu aanschaffen onder de 100 euro. De fraaie molen met de gouden spoel en zwarte behuizing weegt slechts 305 gram en staat als een juweel op bijvoorbeeld je penhengel. Ook met korting te koop op een combi met de Nash Scope Cork struinhengel.

 

 

Drie halen twee betalen

Kom je nog een goede hengel te kort? De vorige aanbieding van ‘3 halen is 2 betalen’ op karperhengels van JRC & Prologic is verlengd! Dat betekent dat je kans maakt op één gratis hengel als je het slim speelt met wat vismaten samen. Of je schaft jezelf een nieuw setje aan en geeft de derde hengel cadeau aan je neefje of je broer voor zijn verjaardag. Hoe dan ook: dit is een zeer mooie aanbieding!

 

Blijf op de hoogte van alle karperaanbiedingen en kijk op de website.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.