VIS TV aflevering 11: naar Den Bosch voor een viskwartet


16 maart 2019 | Redactie

In de elfde en één na laatste aflevering van VIS TV gaat Marco Kraal met gastvisser Mehmet Büyükyilmaz  naar Brabant om in het  waterrijke Den Bosch met kunstaas de roofvis op te zoeken. Veel bagage hebben ze niet bij zich, maar daardoor kunnen ze lekker veel plekken afstruinen.

 

Mehmet en Marco struinen Den Bosch door op zoek naar roofvis...

 

Mehmet en Marco

Met slechts een lichte spinhengel en een doosje shads als uitrusting gaan Mehmet en Marco heel Den Bosch door. Ze vissen zowel in de Aa, de Binnendieze als de Dommel. Het wordt een aflevering vol keiharde aanbeten en spectaculaire drils, waarbij het niet bepaald om één bepaalde roofvissoort gaat.

 

 

Een mooie keuze aan pluggen...

 

Kwartet

Alles wat rooft is deze dag welkom, van baars tot snoekbaars en van roofblei tot snoek. Gaat het Mehmet en Marco lukken om binnen de stadsmuren van de Noord-Brabantse hoofdstad dit illustere roofviskwartet te vangen?  Je ziet het aanstaande zondag 17 maart vanaf 9.30 uur op RTL 7.

 

 

Snoekbaars en baars op de foto...

 

 

Brabant

Daarna is er nog maar één aflevering te gaan. Op zondag 24 maart kunnen kijkers genieten van een onvergetelijk visavontuur. Daarin komt als klap op de vuurpijl na een zwaar gevecht een ware monstervis aan boord. Maar eerst aanstaande zondag naar Brabant, want daar is het feest…

 

Klik hieronder om de trailer te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.