Op meerval in spannende laatste aflevering VIS TV 2019


23 maart 2019 | Redactie

In de twaalfde en laatste aflevering van VIS TV gaat Marco Kraal in de uitzending van zondag 24 maart 2019 op pad met gastvisser Sophie Neitzel. Samen vissen de twee op de Maas en de aangrenzende plassen bij Roermond. Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeerden dit seizoen de revue en de laatste staat in het teken van de meerval. De herhalingen van alle afleveringen starten op zondag 7 april om 9.30 uur op RTL 7.

 

Sophie vangt een meerval vanuit de kayak...

 

Dauwpieren

In deze twaalfde aflevering van VIS TV 2019 vissen Sophie en Marco vanuit de viskayak en bellyboat op diverse roofvissen, met de meerval als bonussoort. Overdag werkt de baars goed mee. Zodra de avond inzet wordt het lichte materiaal ingeruild voor zware meervalhengels met een kluit dauwpieren op de haak.

 

 

Wat loert er nog meer in de diepte?

 

Monstervissen

Onverwacht snel vangt Sophie op de rivier vanuit de kayak een mooie meerval. Wanneer het duo vlak voor de schemering een zandwinplas opvaart, neemt de spanning bij beiden merkbaar toe. Wat voor monstervissen zouden in dit diepe en donkere water zwemmen? Je ziet het komende zondag 24 maart vanaf 9.30 uur op RTL 7.

 

Bekijk hieronder de promo van de laatste aflevering.

 

 

Spectaculaire televisie

Deze twaalfde aflevering is de laatste van VIS TV 2019. Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeerden dit seizoen de revue. De gasten van presentator Marco Kraal kwamen uit alle hoeken van het land en hadden elk hun eigen verhaal en specialisme; stuk voor stuk waren het gepassioneerde sportvissers. Een keur aan locaties, stekken en vangsten kwam voorbij.

 

 

High five!

 

Herhalingen

Zoals gezegd starten de herhalingen van VIS TV 2019 op zondag 7 april om 9.30 uur op RTL 7. Vanaf dan wordt de hele reeks in chronologische volgorde elke zondag herhaald. Ook op www.vistv.nl zijn alle afleveringen terug te kijken.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (2)


 

Ernst

Je hebt gelijk Gerrit Schermer. Hoe groot was die meerval? Wat een vis!

Gerrit Schermer

Heb de laatste aflevering net gezien. Wat nu niet verteld werd was de lengte van die grote meerval. Ik zal niet de enige zijn die daar erg benieuwd naar is.