Inschrijven voor de Proefvaardag met Yamaha’s boten en bb-motoren


24 maart 2019 | Redactie

Op zondag 26 mei 2019 is er voor de Nederlandse watersporter een uniek watersport evenement: de Proefvaardag EmPowered by Yamaha. Aan de steiger bij Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen liggen op zondag 26 mei van 11 tot 16 uur veertien boten van tien verschillende bootmerken, klaar voor een proefvaart.

 

Ook de Buster XL is aanwezig op de Proefvaardag!

 

Proefvaardag

Tijdens de Yamaha proefvaardag kun je uitgebreid en in de praktijk kennismaken met een complete range aan boten van onze bootpartners. Als watersporter of bootvisser weet je als geen ander dat de vaareigenschappen en het comfort van een boot bepalend zijn voor jouw keuze. Tijdens de Yamaha Proefvaardag kun je uitgebreid en in de praktijk kennis maken met een complete range aan open boten, console boten, tenders en sloepen.

 

Mooie visboten om uit te proberen...

 

RIB

Ook als jouw hart ligt bij een daycruiser, opblaasboot, RIB of aluminiumboot, ben je van harte welkom. Elke boot is voorzien van een Yamaha-buitenboordmotor met verschillende vermogen. Kom met vrienden, familie of gezin. Iedereen is welkom! Ook voor de jeugd zijn er diverse watersportactiviteiten. Reserveer kosteloos de boot waarmee je wilt proefvaren via de website www.yamaha-proefvaardag.nl.

 

 

Yamaha

De Proefvaardag EmPowered by Yamaha wordt in samenwerking met onder andere de volgende bootmerken georganiseerd: Bon Boating, Buster, Capelli, DOCK, Linder, Pioner, Spirit, YAM en Yamarin. Maar ook boten van het prestigieuze merk Jeanneau liggen klaar voor een proefvaart.

 

Meedoen met een proefvaart? Reserveer dan de boot waar je mee wil varen op deze link. Denk wel aan een vaarbewijs wanneer je met een snellere boot wil proefvaren en lees de voorwaarden.

 

 

Zondag 26 mei 2019 tussen 11 en 16 uur!

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.