Tijgernotenkopen.nl: specialist in verse en houdbare particles


25 maart 2019 | Redactie

Kwaliteit op het gebied van particles en tijgernoten én een enorm assortiment gedroogde en kant-en-klare producten. Met dat streven is de Tijgernotenkopen.nl haast onverslaanbaar. Deze webshop let scherp op prijs en kwaliteit en test continu particles van verschillende oogsten en plantages van diverse landen.

 

Valt prima op, deze gekleurde tijgernoten...

 

Tijgernotenkopen.nl is inmiddels een echte specialist geworden. Zowel verse als houdbare voerproducten (ongeveer 8 maanden) worden geleverd. Er is veel vraag naar de verse tijgernoten van ijgernotenkopen.nl. Aan de kwaliteit wordt veel aandacht besteed. Men test de producten van verschillende plantages en let op het aantal drijvers; het slijmvermogen en de versheid. Populair zijn de felgekleurde tijgernoten hookbaits – die uitstekend opvallen tussen voerparticles. Ook levert men XXL tijgernoten (12-35 mm) en micro tijgernoten (6-7 mm).

 

 

Specialist in verse tijgernoten...

 

 

En in houdbare vorm...

 

Gedroogd

Bij de particles wordt gekeken naar kiemkracht en versheid van het product. In gedroogde vorm zijn deze netjes verpakt in hersluitbare verpakkingen. De kant-en-klare particles zijn leverbaar in potten of handige vacuüm verpakkingen.

 

 

Al geprobeerd? Tijgernootpellets...

 

Boekweit...

 

 

Haakaas toepassingen...

 

Van klein tot bulk

Tijgernotenkopen.nl levert de producten in diverse groottes, van kleine verpakkingen tot bulkverpakkingen tegen zeer scherpe prijzen. Naast de tijgernoten en particles is er bovendien een groot aanbod aan pellets, boilies, flavours, oliën, diverse kleuren maïs, XXL maïs, Dari, broas beans, tijgernotenmeel, grondvoer en nog veel meer. Klik hier voor een overzicht.

 

 

Nieuw: broad beans...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.