Mussel 2-Tone van PB products voor ‘snaggy situations’


26 maart 2019 | Redactie

Karpervissers die door de bomen het bos niet meer zien, en zich een ongeluk zoeken naar de juiste onderlijnen, hoeven eigenlijk alleen maar de naam PB Products te onthouden. Beroemde onderlijnen als de Jelly Wire, Green Hornet of Chameleon bewijzen zich al jarenlang en hebben aan betrouwbaarheid en allround toepassingen niets aan kracht ingeboet. Net als de Mussel 2-Tone voor ‘snaggy situations’.  

 

Dankzij de kevlar kern is deze onderlijn zeer schuurvast en betrouwbaar...

 

PB Products

De Mussel 2-Tone is speciaal ontworpen voor lastige stekken. Het extreem soepel voorslagmateriaal heeft een hoog kevlar gehalte. Een product dat zich onderscheidt van andere voorslagmaterialen door een enorme schuurbestendigheid. Het is verkrijgbaar in de hoge breeksterktes 35 en 45 lb op spoeltjes van 20 meter lengte.

 

 

Zoek de verschillen op de website van PB Products...

 

Kevlar kern

Het verschil tussen dit product en een mono-voorslag zoals Red Ant zit hem in het feit dat de gevlochten versie veel soepeler is. Bovendien komt dit materiaal zeer goed tot zijn recht in de strijd tegen allerlei soorten waterplanten, waar deze makkelijk doorheen snijdt. Vis je ook wel eens op meerval? Dan kun je deze lijn dankzij de kevlar kern ook hiervoor gebruiken.

 

 

Geen alibi

Denk er wel aan, zo schrijft PB Products,  dat het gebruik van dit product nooit een alibi mag zijn om op onmogelijke stekken te vissen vol obstakels. Gebruik het dus in combinatie met een goed werkend en veilig loodsysteem. Voor deze voorslag een ‘Mahin’ voorslagknoop geadviseerd.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.