Meerval Mania 2019 zomers evenement langs de IJssel


27 maart 2019 | Redactie

Sportvisserij Oost-Nederland, Hengelsport Federatie Midden Nederland en Meervalshop Tom-Cat houden op zaterdag 8 juni de Meerval Mania 2019; een demodag langs de IJssel bij Camping de IJsselhoeve in Veessen die in het teken staat van het meervalvissen. Met veel informatie, demonstraties en standhouders met meervalmaterialen.  

 

Op een mooie locatie aan de IJssel...

 

Camping

Bij Camping de IJsselhoeve in Veessen (bekend ook van de jaarlijkse Barbeeldag) staan bekende meervalvissers klaar om je alle tips en trucs te geven over het meervalvissen in de Nederlandse rivieren. Verschillende montages en technieken worden belicht, zoals het werpend vissen met kunstaas, opstellingen met boeien en het vissen met onderwaterdobbers.

 

 

Meervalshop

Niet alleen vanaf de kant, maar ook op het water valt deze dag veel te leren. Er zijn demo’s bellybootvissen op meerval en verticalen vanuit de boot. Ook wordt er voorlichting gegeven over het gebruik van kwakhout. Een meervalmarkt ontbreekt natuurlijk niet. In diverse stands staan materialen en hengels van gerenommeerde merken. Uiteraard is Meervalshop Tom-Cat ook aanwezig. Er wordt nog gewerkt aan een lezingprogramma, waarmee Meerval Mania 2019 helemaal compleet wordt. Toegang en parkeren zijn geheel gratis

 

 

Met praktijkdemonstraties van bellybootvissen...

 

Meerval Mania

Op Facebook kun je de Meerval Mania 2019 volgen en laten weten of je naar dit evenement toe komt. Meer details over Meerval Mania 2019 verschijnen later op de website en Facebookpagina’s van beide federaties.

 

 

En natuurlijk standhouders met de beste meervalmaterialen...

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.