Jeremy Wade: na River Monsters nu ‘Dark Waters’


28 maart 2019 | Redactie

Jeremy Wade komt terug op televisie voor een nieuwe serie die gemaakt is voor Animal Planet. De vissenbioloog en grotevissenvanger die furore maakte met zijn River Monsters op Discovery Channel, beleeft op 21 april aanstaande de eerste aflevering van ‘Jeremy Wade’s Dark Waters’.

 

Jeremy Wade, zoals we hem kennen uit River Monsters...

 

River Monsters

Negen seizoenen lang presenteerde Jeremy Wade zijn River Monsters, en dat leverde altijd spannende televisie op. De serie, die de man uit Ipswich langs vele landen en vervaarlijke vissoorten leidde,  werd veel herhaald en verscheen ook in boekvorm.

 

Dark Waters

In de nieuwe serie ‘Jeremy Wade’s Dark Waters’ gaat Jeremy op zoek naar de onverklaarbare en mysterieuze gebeurtenissen die zich onder de waterspiegel afspelen. Als een vis-detective bezoekt hij plekken waar monstervissen werden gezien; of waar op onverklaarbare wijze vissoorten verdwenen, of zoekt de confrontatie met spelingen der natuur, die monstervissen creëerden.  Teven zullen er op Facebook en YouTube korte afleveringen zijn onder de naam Monster Moments.

 

 

Vorige week was Jeremy nog op de Engelse Big One show in Farnborough om boeken te verkopen en signeren...

 

Animal Planet

De nieuwe serie brengt Jermey onder meer in Italië (Garda meer); naar Alaska’s (Lost River Kings) en Australië (The Outback Beast). De lancering van de serie is op zondag 21 april op Animal Planet.

 

 

Jeremy met een van zijn vangsten uit de serie River Monsters...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.