Themadag in Papendal over toekomst sportvisserij


30 maart 2019 | Redactie

Op zaterdag 22 juni houdt Sportvisserij Nederland in het congrescentrum Papendal bij Arnhem een speciale themadag over de toekomst van de sportvisserij. Op deze dag gaat men samen met de federaties, verenigingsmensen en betrokken sportvissers in gesprek over de toekomst. Iedereen is welkom, maar schrijf je wel op tijd in. Er is plaats voor maximaal 250 deelnemers.

 

Meepraten over de toekomst van de sportvisserij...

 

Sportvissen

Sportvissen is één van de grootste sporten in Nederland. Jaarlijks vissen zo’n 1,2 miljoen sportvissers. Het gaat goed met de sportvisserij en dat willen we graag zo houden. Toch zijn er ook zorgen. Uit de statistieken blijkt bijvoorbeeld dat de sportvisser en vooral de jeugd minder vaak vist. Daarnaast is sportvissen in onze maatschappij niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Diverse hengelsportverenigingen hebben het moeilijk. Wateren en visstanden veranderen.

 

 

Belangstelling genoeg voor vissen en sportvissen...

 

In gesprek

Daarom willen Sportvisserij Nederland en de federaties samen met de praktijkexperts - de verenigingsmensen en betrokken sportvissers - in gesprek over die toekomst. Over wat er goed gaat en wat er beter kan. Over de belangrijke kansen en belangrijke bedreigingen. ‘Wat doen we al goed en wat kunnen we nog meer of nog beter doen?  Welke kansen zie jij voor de sportvisserij? Wat kunnen wij daar – het liefst samen – aan doen? Vergis je niet: er gebeurt al heel veel. Ook dat kun je ervaren tijdens de themadag over de toekomst van de sportvisserij,’ aldus het persbericht.

 

 

Op 22 juni 2019 in Papendal...

 

Nieuw beleid

De resultaten van deze themadag zullen direct invloed hebben op het nieuwe beleid van Sportvisserij Nederland. Samen in gesprek, natuurlijk ook in discussie, het delen van inspirerende voorbeelden, mooie kansen en open doelen: kom naar de themadag ‘Toekomst sportvisserij’ op zaterdag 22 juni in het congrescentrum Papendal bij Arnhem en laat je horen!

 

Interesse? Schrijf je hier in en je krijgt de komende maanden meer informatie.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.