Prologic undercover met de nieuwste Realtree Fishing designs


31 maart 2019 | Redactie

Prologic was een van de eerste Europese merken dat sportviskleding uitbracht in het Realtree design. Dit gepatenteerde merkdesign geldt als de top van het camouflagesegment en kent vele uitvoeringen voor verschillende achtergronden. Voor karpervissers zijn de prachtige Prologic camouflageprints een perfecte ‘undercover’, zeker in de allernieuwste Fishing designs. We stellen er drie voor.

 

Het nieuwe Fishing design van Realtree...

 

Dit jack en de bijbehorende bib & brace broek werden op afgelopen EFTTEX runner-up in de categorie viskleding. De nieuwste Fishing designs combineren de kleuren en achtergronden van struiken, bomen en waterreflecties. 

 

 

Realtree Fishing jacket

Het Realtree Fishing jacket heeft een 100% polyester Taslon Shell stof en daardoor een ademend vermogen. Het combineert twee lagen textiel, waarvan de bovenste laag is afgewerkt met een 100% waterdicht TPU membraan, dat een waterdichtheid van 8000 mm kent. Ook heeft het jack verzegelde ritssluitingen. Met twee ritssteekzakken van buiten en één afsluitbare van binnen kun je sleutels en smartphone veilig opbergen. De hoogsluitende verstelbare capuchon is natuurlijk verstelbaar.

 

 

Het jack...

 

De Realtree Fishing B&B

Ook de bijbehorende Realtree Fishing B&B is van hetzelfde tweelagen materiaal gemaakt als het jack, namelijk de 100% polyester Taslon Shell stof. De broek is net als het jack gevuld met een zachte 100% polyester vulling, die op het lichaam prima isoleert en bij de benen idem dito met een iets andere vulling. Met versterking aan de binnenzijde van de benen en natuurlijk extra versterking bij de onderzijde, met ritsen en klittenband.  

 

De broek...

 

Realtree Fishing hoodie

Een hoodie die met zijn 250 g/sm niet te zwaar is om te dragen en bovendien door de binnenbekleding comfortabel aanvoelt. De verstelbare capuchon is van binnen met katoen gevoerd. De lekker steekzakken zijn van het ‘split kangaroo pocket’ type.

 

De hoodie...

 

Meer details over de kleding vind je op de website of in de catalogus.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.