Nieuwe Outdoorbox: dé krachtbron voor vissen, varen en kamperen


05 april 2019 | Rebelcell

Rebelcell heeft een nieuwe editie van de Outdoorbox uitgebracht. Met de Outdoorbox 12V70 AV li-ion accu heb je voor het kamperen, de hengelsport en voor watersportdoeleinden de ultieme krachtbron in een robuuste weersbestendige case.

 

De nieuwe portable energiecentrale...

 

De in Nederland geassembleerde Outdoorbox is inclusief een 12V70 AV li-ion accu. Als portable energiebron is hij voor veel doelrinden te gebruiken. Energie voor je elektromotor; om je smartphone 50x op te laden; om een Lowrance Elite 9 dieptemeter 40 uur van stroom te voorzien, of om je LED camping-lamp 150 uur te laten shinen. De ideale energiepartner voor buiten recreatie. 

 

 

Voelt zich thuis langs de waterkant...

 

Outdoorbox

De nieuwste Outdoorbox heeft een laadstatusindicator, een geïntegreerde 60A zekering, een blauwe ANEN connector voor de elektromotor, 12V sigaretten-plug aansluitingen (2x) en een separate USB lader (incl. extra blauwe ANEN connector voor elektromotor).

 

Hoge stuwkracht

De li-ion accu’s kennen voor elektromotoren een hoge stuwkracht, ook als de accu bijna leeg is. Ze zijn zoals bekend tot 100% te ontladen zonder nadelig effect op prestaties of levensduur. De box is spatwaterdicht (IP65 norm) en met zijn 9 kg licht in gewicht. Met 2 jaar garantie.

 

Klik hier voor meer informatie en productdetails.

 

 

Voor vissen, varen en kamperen...

 

Met een totaalgewicht van 9 kg...

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.