Tien jaar Rotterdam Visaas: voor karper, witvis en meerval


08 april 2019 | Redactie

Al tien jaar is Rotterdam Visaas inmiddels een vaste aasleverancier voor veel karpervissers en witvissers. Met als core business boilies, particles (droog of vers gekookt), pellets, method mixen en veel meer, streeft men naar betaalbare kwaliteit. Rotterdam Visaas regelt de bezorging, maar heeft ook een bezoek- en afhaaladres.

 

Een bordje voedzame gevarieerde kost voor karper, meerval en witvis...

 

Rotterdam Visaas

Rotterdam Visaas wordt volgens de website gerund naast een fulltime baan ‘en hoeft geen grote marges te maken’. Het streven is om mensen te helpen meer vis op de kant te krijgen en dit tegen een eerlijke prijs - ook met het oog op de jeugd. Men let scherp op kwaliteit bij de geleverde aassoorten, want niet de hoeveelheid voer geeft de doorslag, maar de kwaliteit van het voer en aas.

 


Afspraak

Wie twijfelt over een product, kan een afspraak maken en langskomen om wat producten te zien, ruiken, of proeven. Dit kost niks en is bijna elke dag mogelijk. Wie niet in de buurt van Rotterdam woont, kan tegen een kleine vergoeding wat samples toegestuurd krijgen.  

 

 

Boilies draaien

Hoewel het aanbod zeer breed is, gaat de core business om particles, pellets en boilies. De boilies worden naar eigen inzicht gedraaid; niet in een fabriek (‘zoals 75% doet’) maar in eigen beheer. Ook daarmee onderscheidt Rotterdam Visaas zich. Gemiddeld zitten er 25 soorten ingrediënten in de boilies, en kwaliteit staat voorop. Men wil graag met de klant meedenken, mocht deze iets willen aanpassen of juist weglaten. Ook dit kan geregeld worden.

 

Pellets

Er zijn erg veel soorten pellets op de markt verkrijgbaar maar ook hierin wil Rotterdam Visaas zich onderscheiden. Kwaliteit is ook hierin het sleutelwoord. Of je nu witvisser bent en met de methodfeeder of vaste stok vist; of een karpervisser of meervalvisser bent die de grotere pellets verkiest; het kan allemaal. Snel oplosbaar of juist langzaam afbreekbaar (10 uur of langer) - van 2 mm Trouvit tot 22 mm meervalpellets en alles wat daar tussen zit. Rotterdam Visaas koos voor ‘Skretting’ bij het maken van de pellets. Je ruikt het en ziet het; het proteïnegehalte is hoog.

 

Meer weten? Kijk op de website en ook op Facebook. Vanwege het jubileum zijn er leuke acties via de Facebookpagina!

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.