April is kortingsmaand bij elektromotoren EBBM


09 april 2019 | Redactie

Een nieuwe actie bij EBBM deze maand: elke week van april komt er een motormerk bij dat extra korting krijgt. Omdat Haswing vorige week van start ging met 12,5 % korting (!), en nu Minn Kota erbij komt, hebben sportvissers vanaf gisteren (8 april) twee populaire merken met elektro- en boegmotoren die bij EBBM scherp geprijsd in de etalage staan…

 

Ook 12,5% korting op Haswing de eerste twee weken van april 2019...

 

Elektrische power

Het aanbod van elektromotoren bij EBBM is geschikt voor bijna elke boot. Merken als Torqeedo, Minn Kota en Haswing lenen zich zowel voor snelle visboten, kajaks, kano’s, rubberboten, sloepen en zelfs kleine zeilboten. Van een halve pk tot aan 25 pk elektrische power!

 

 

Haswing

De milieuvriendelijke elektromotoren van Haswing zijn al uiterst vriendelijk geprijsd en krijgen er de eerste twee weken van april 2019 nog eens 12,5% korting bij. Haswing heeft al mooie instapmodellen vanaf 127 euro en kent ook in het hogere segment krachtige boeg-exemplaren voor de wedstrijdroofvissers. Kijk hier voor het Haswing aanbod.

 

 

Minn Kota

Minn Kota is misschien wel het bekendste merk bij sportvissers waar het om elektromotoren gaat. Het merk tref je aan op roofvisboten, rubberboten van karpervissers, en zelfs op zeevisboten als fronttrollers. Ook de ‘vanaf-prijs’ van Minn Kota mag er wezen met instappers van 161 euro. En natuurlijk zijn er de beroemde Powerdrives, Ulterra, de populaire Endura’s en de Riptide modellen voor de zeevissers. Bekijk hier het aanbod aan Minn Kota bij EBBM.

 

 

Complete vaarsets

Natuurlijk vind je bij EBBM alle advies, service en accessoires om je vaarset compleet te maken met accu, lader, zekeringen, kabels of accubak, en eventueel in te bouwen. Houd de webshop, Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de komende kortingen deze maand!

 

 

 

Haswing en Minn Kota elektromotoren kun je op vrijwel elk vaartuig monteren...

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.