KNRM: reddingsvest voordelig laten controleren in de maand april


11 april 2019 | Redactie

Ben je een bootvisser op zee, roofvisser op het binnenwaterzeevisser, zit je op brasem en zeelt vanuit de roeiboot langs een lelieveld of dril jij je karpers in Frankrijk vanuit de rubberboot? De meeste varende sportvissers in deze opsomming gebruiken geen reddingsvest. Doe jij dat wel, dan kun je in april dankzij een actie van de KNRM bij diverse watersportwinkels je zwemvest laten controleren.

 

Zorg dat hij werkt, dat reddingsvest...

 

Acht winkels

In samenwerking met acht watersportwinkels, verspreid over heel Nederland, loopt tijdens de maand april een actie van de KNRM (Koninklijke Nederlandse Reddings Maatschappij), om voorafgaand aan het seizoen, je reddingsvest te laten controleren. Een opblaasbaar reddingsvest moet elke twee jaar gekeurd worden. Tijdens de hele maand april kun je de vesten voordelig ter keuring aanbieden aan de deelnemende winkels.

 

 

Getest

De speciale keuringsprijs is € 29,95 per stuk voor alle merken en types (behalve Hammar systemen). Houd rekening met maximaal 3 weken keuringstijd. Tijdens de keuring worden vest en automaat gecontroleerd. De vesten worden door alle keuringsinstanties minimaal 16 uur onder druk getest op lekkage. Standaard worden afsluitringen, smelttabletten en, indien nodig, het patroon vervangen. Bij Secumar krijg je bovendien een stempel in het vest als bewijs van keuring voor de volgende twee jaar.

 

Meer weten? Lees hier het hele artikel en de namen van de acht deelnemende winkels.

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.