Zelos 6000: de nieuwe ‘mini pit’ van Korum


12 april 2019 | Redactie

Het woord ‘mini big pit’ is trending aan het worden onder karpervissers en witvissers. Waar de ‘big pit’ molens gelden als robuuste gooi-en-smijt-molens voor het grote water en ruige omstandigheden, vaak zonder vrijloopfunctie, daar is de kleinere handzame mini big pit beter voor de alledaagse praktijk voor karpervissers en feedervissers. Korum heeft nu ook zijn ‘mini pit’ met de Zelos 6000.

 

De mini pit van Korum: met de Zelos kun je alle kanten op...

 

Feedervissers

De Zelos 6000 is een nieuwe Korum molen die net als de andere nieuwe, de Axis werpmolen, vriendelijk geprijsd is en toch onderscheidend een echte Korum is. De Zelos is weliswaar voor tal van visserijtechnieken te gebruiken, maar zal toch vooral door feedervissers, commercialvissers, barbeelvissers en karpervissers met extra aandacht bekeken worden.

 

 

 

Zelos

De Zelos is voor Korum de eerste molen met een aluminium K-Fold slinger. Deze is bij transport weg te klappen. De vijf carbonstaal kogellagers zorgen voor een soepele loop van de molen, terwijl het S-Stroke opspoelsysteem de lijn prachtig op de molenspoel legt. De Zelos heeft een graphite body en rotor, een aluminium spoel, veilige lijnclip en een gear-ratio van 4.6:1.

 

Meer weten? Klik hier voor details en specificaties.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.