Voerspecialiteiten bij nieuwe winkel Fish’n Go Pajottenland


14 april 2019 | Redactie

De nieuw geopende winkel van Fish’n Go Hengelsport Pajottenland in het Belgische Lennik, is ontstaan uit de praktijk van het vijvervissen en wedstrijdvissen. De eigenaren ontwikkelden vanuit de praktijk van het witvissen zelf een grondvoer dat in hun ogen niet meer verbeterd kon worden: de Groundbait Supreme en maakten hiervan tal van afgeleide voerproducten.

 

Een nieuwe allround zaak in België...

 

Groundbait Supreme

Deze Groundbait Supreme – het resultaat van twee jaar ontwikkelen - voldeed op alle punten voor de ervaren witvissers. Hij lokte de vis en hield ze tevens zeer goed op de voerstek. En het bleef niet bij de Groundbait Supreme, want met de grondstoffen werden in overleg met de leverancier tevens Breakdown pellets Supreme samengesteld.

 

 

 

Mango foodpellets...

 

Hier begon het mee...

 

Pellets en boilies

De Breakdown Pellets Supreme zijn een prima aas en voer, dat ook met een Oxy Mango flavour werd bewerkt en daarmee een nog sterkere werking kreeg, met bruisende voerplekken. Ook werd in samenwerking met karpervissers en de leverancier een boilie samengesteld die de naam Supreme kreeg en in 16 en 20 mm verkrijgbaar is, naast andere varianten zoals een Mango uitvoering.

 

 

Hookpellets...

 

 

 

 

 

Een heerlijk zoet mango geurtje voor over de boilie of haakaas...

 

 

 

 

Sportvissers

Maar dat is natuurlijk niet alleen de basis van een hengelsportwinkel, want met tal van bekende merken is Hengelsport Pajottenland een zeer degelijk uitgeruste zaak met materialen, voer en aas voor alle sportvissers, en kun je er zowel voor de karpervisserij, roofvisserij als het witvissen terecht. Lennik is te vinden tussen de plaatsen Brussel en Gent.

 

Klik hieronder om een filmpje te bekijken van de sfeervolle winkel.

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.