Fishing&Food Festival: spektakel bij Zoo & Zo Ede op zaterdag 20 april


17 april 2019 | Redactie

Bij Zoo & Zo Hengelsport in Ede weten ze als geen ander dat ‘Fishing & Food’ erg goed samengaan. Daarom houdt deze grote hengelsportzaak aanstaande zaterdag 20 april het Fishing & Food Festival. En dat wordt groots aangepakt. Met acties tot wel 20% korting; een forelvijver, vier foodtrucks, tal van proeverijen en een goede weersvoorspelling zal dit ongetwijfeld veel mensen op de been brengen.

 

Een evenement om bij te zijn aanstaande zaterdag in Ede...

 

Zoo & Zo Hengelsport

Waar Zoo & Zo Hengelsport in het verleden altijd een open dag organiseerde in het voorjaar, daar zoekt men het nu in de combinatie tussen Fishing en Food. Tussen 9 en 17 uur is de zaak aan de Lorentzstraat 1B gratis toegankelijk voor iedereen. Deze dag is er een speciaal aangelegde forelvijver van 90 m³ bij de winkel en zullen de vier verschillende foodtrucks hun specialiteiten vertonen. Maar er is veel meer. Bij aankoop van een broodje eersteklas beenham, hamburger of saté ontvang je het aankoopbedrag in waardebonnen terug. Dit bedrag kun je in de winkel aan hengelsportartikelen besteden!

 

 

Meer dan 1000 m² aan hengelsport...

 

Kortingen

Deze dag is een mooie gelegenheid om Zoo & Zo te bezoeken. Deze hengelsport- en dierenspeciaalzaak kent een oppervlak van meer dan 1000 m²  aan hengelsport. Op de meeste producten in het assortiment is een mooie korting geldig op deze zaterdag 20 april. Heb jij dus een bepaalde hengel, molen of iets anders op het oog, dan is dit je kans om deze aan te schaffen.

 

 

De local hero uit Ede op roofvisgebied, Arend Burger van het Effzett Benelux roofvisteam is ook aanwezig op het 20 april…

 

Forellen vangen

Als je het slim aanpakt, hoef je deze dag niet eens zelf te koken, want er valt veel te proeven en te genieten. Zo worden er met medewerking van Forellenvijver ’t Smallert forellen gerookt en kun je deze ook eerst zelf vangen in de aangelegde vijver. Op hengelsportgebied zijn er veel bekende vissers van grote merken aanwezig van bijna elke discipline van het sportvissen en kun je ook enkele workshops volgen. Wil je weten wie er zijn, klik dan hier.

 

 

Forellen roken en eten...

 

 

Karpervissers Ernesto Kamminga en Stijn Leemreize van Carp Whisperer geven workshops over het zelf maken van onderlijnen en zigs.

 

Prijzen

Met wat geluk ga je ook nog eens met een prachtige prijs naar huis, want je kunt onder meer een Berkley bellyboot, een Trabucco viskist of een Trakker Tempest V2 brolly winnen bij verlotingen op het Fishing & Food Festival

 

Voor de witvisser verloot men deze Trabucco GNT ST Station t.w.v. 799,-. Wil jij kans maken op deze prachtige zitkist, zet je op 'aanwezig' op de evenementpagina van Facebook en laat onder dit bericht weten dat jij kans wilt maken op de 'witvis prijs'. En kom dan natuurlijk even langs op het Fishing & Food Festival!

 

 

Houd aanstaande zaterdag 20 april vrij en ga naar Ede om te genieten van Fishing & Food!

Kijk hier voor meer info en adresgegevens.

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.