Comfortabel waden & vissen met de Scierra X-Stretch


18 april 2019 | Redactie

Een revolutionair waadpak dat ademend is; schuurbestendig, comfortabel en niet te vergeten: 4-way stretch! De ultieme combinatie om droog te blijven en vrij te bewegen tijdens het vissen is de Scierra X-Stretch. Nog nooit was een waadpak zo comfortabel en soepel aan je lijf.

 

Een revolutionaite waterdichte rekbare stof...

 

Rekbaar en duurzaam

Met een nieuwe stof die aan alle kanten (4-way) rekbaar is heeft Scierra een troef in handen waarmee jij als sportvisser je voordeel kan doen. De duurzame drielaags 4-way stretch constructie met 100% waterdichte naden is gemaakt van 100% polyester. De stof kent een waterdichtheid van liefst 12.000 mm en een ademend vermogen van 4000 mm.

 

Met 3.5 mm dikke waterdichte neopreen sokken van de Chest Wader

 

 

Ook op de stormbaan hield de duurzame X-Stretch zich prima staande dankzij de bewegingsvrijheid. Bekijk de video hieronder.

 

 

Fraai design

In de X-Stretch mag je bovendien gezien worden. Het fraaie design met rubberen riem-loops en een neopreen waadriem, heeft een luxe front-pocket die waterafstotend is, en een grote mesh binnenzak met rits. Het pak is inclusief waterdichte camera/telefoon zak. De elastische schouderband met compacte clips zorgt met de juiste afstelling voor maximaal comfort.

 

Ook is er een X-Stretch Waist Wader…

 

 

Ook een X-Stretch met vaste EVA laarzen

 

Aan de voeten van de X-Stretch zit een 3.5 mm neopreen sok. Ben je vliegvisser of gebruik je bij de andere disciplines ook wel eens een waadbroek? Met de X-Stretch vis je zoveel plezieriger!

 

Voor meer informatie kijk op de Scierra website of Facebookpagina.

 

 

Klik hieronder voor een impressie van de X-Stretch waders.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.