Gloryfy: de onbreekbare gepolariseerde visbrillen uit Oostenrijk


19 april 2019 | Redactie

Een onbreekbare zonnebril betekent onbezorgd visplezier. Je kunt hem meenemen in je viskoffer of tas zonder het gevaar dat deze onderweg zal sneuvelen. Het Oostenrijkse merk Gloryfy levert sportbrillen en gepolariseerde zonnebrillen waarvan ook de lenzen buigzaam zijn en niet kunnen breken. Ideaal voor de sportvisser!

 

Dé zonnebril voor de sportvisser...

 

Gepolariseerd

De unieke Contour Lens Technologie van Gloryfy zorgt voor een sportbril met hoog contrast en kleurecht zicht dankzij de door en door getinte lenzen. Behalve dat het je ogen beschermt tegen reflecterend zonlicht, maken de Gloryfy TRIPOL (gepolariseerde) lenzen het mogelijk om prima onder het wateroppervlak te kijken, zodat je de vissen beter kunt zien. Dankzij het gepatenteerde en zelf ontwikkelde NBFX high-end polymeer materiaal is een onbreekbare zonnebril verkregen. De verbrede poot aan de zijkant van het oog houdt ook invallend zonlicht van de zijkant tegen.

 

De G14 geeft je volledige bescherming tegen reflectie en zonlicht...

 

De buigzaamheid van een G13 in beeld: zowel de lenzen als het montuur buigen mee...

 

G13 Blue Gradient

Gloryfy noemt twee modellen die speciaal voor sportvissers geschikt zijn met de G13 en G14. De G13 Blue Gradient is niet alleen een allround sportbril die alle gebruikelijke Gloryfy hightech functies biedt, maar bovendien perfect rond de ogen zit en natuurlijk onbreekbaar is; Power Contrast glazen heeft, en een dun en lichtgewicht onbreekbaar montuur bezit.

 

De G13 is er ook in een KTM V4 en Blast Blue versie...

 

De G13 Blue Gradient is een perfecte visbril...

 

G14 Black POL

De nieuwe Gloryfy G14 black POL is de perfecte schakel tussen sport en lifestyle. De sterke onbreekbare ‘Made in Austria‘ zonnebril combineert een hedendaags design met de onbreekbare hightech functies: de brilpootjes, het montuur en de lenzen zijn onbreekbaar dankzij het zelf ontwikkelde NBFX high-end polymeer, en keren altijd terug in hun oorspronkelijke vorm vanwege het ‘memory effect‘ van het materiaal.

 

Meer informatie en prijzen vind je op de Nederlandse website van Gloryfy: www.gloryfy.nl

 

Klik hieronder op de foto's van de G13 en G14 om naar de details en prijzen te gaan.

G13 Blue Gradient...

G14 Black POL...

 

 

 


Reactie plaatsen


 

Uw reactie is meer dan welkom en zal bij goedkeuring door de redactie geplaatst worden.

 

Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties geplaatst.